Motivul pentru care Natasha Basset i-a dat papucii lui Elon Musk: „A fost întotdeauna visul ei și este prima dragoste adevărată”

Motivul pentru care Natasha Basset i-a dat papucii lui Elon Musk: A fost întotdeauna visul ei și este prima dragoste adevărată
Foto: Hepta/Abaca Press / Shootpix/ABACA.

Vești triste pentru fanii lui Elon Musk. Cel mai bogat om din lume s-a despărțit. Natasha Basset i-a dat păpucii. Vedetele au fost împreună de câteva luni, dar s-au iubit în secret. Aparițiile lor publice au fost foarte rare. Se pare că relația celor doi nu a rezistat tensiunilor.

Elon Musk, părăsit de celebra actriță

„Natasha a învățat atât de multe de la Elon și este recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună, deoarece a fost foarte special”, a afirmat o sursă din anturajul celor doi, relatează Hollywood Life.

„După lansarea filmului biografic cu Elvis de la sfârșitul lunii iunie, Natasha a avut o perioadă stresantă în ultimele săptămâni”, a mai precizat sursa.

„Actoria a fost întotdeauna visul ei și este prima dragoste adevărată. Acum muncește genul de recunoștință pentru care a muncit atât de mult de-a lungul vieții și Natasha e conștientă că trebuie să parcurgă singură următoarea etapă. Nu are timp pentru zgomot din exterior”, notează click.

Elon Musk și Natasha Bassett s-au iubit în secret

Elon Musk și Natasha Bassett au fost văzuți petrecând în St. Tropez în weekend. Cel mai bogat om din lume, în vârstă de 50 de ani, și actrița australiană, în vârstă de 27 de ani, au fost fotografiați la luxosul hotel Cheval Blanc, într-o duminică. Magnatul și actrița s-au ținut de mână tot drumul dinspre restaurant până la plajă.

Cu o zi înainte, Musk și Bassett au participat la nunta lui Ari Emanuel – despre care se spune că a inspirat personajul agentulului din „Entourage” – și a creatoarei de modă Sarah Staudinger. Nunta din St. Tropez a coincis în mod convenabil cu Festivalul de Film de la Cannes din 2022.

Natasha Bassett s-a născut în Sydney, New South Wales. Ea a mers la prima sa audiție la 14 ani, a obținut rolul principal în producția „Romeo și Julieta” pentru Teatrul Australian pentru Tineri și nu s-a uitat niciodată înapoi, mergând să studieze, să scrie și să interpreteze la Institutul Național de Artă Dramatică din Sidney. Acest lucru a condus-o pe Natasha să joace sub conducerea artistică a lui Cate Blanchett în producția teatrală „Bookends”.

Ex-partenera lui Musk își construiește o carieră de succes

Natasha a obținut rolul principal în filmul MTV, Dungoona (2009) și a apărut în mai multe seriale de televiziune australiene Rake (2010), Wild Boys (2011), Cops LAC (2010), în timp ce urma cursurile. După absolvirea liceului, ea a apărut în filmul lui P.J. Hogan, Mental (2012), alături de Toni Collette și Liev Schreiber, și a călătorit la Paris pentru a juca rolul principal în filmul, The Last Goodbye (2013).

La 19 ani, a primit o bursă de scenariu de la ArtStart Screenwriters Program, unde a scris și regizat propriul ei scurtmetraj, Kite (2013). Aclamatul scurtmetraj a fost prezentat la Festivalul Internațional de Film Rhode Island, Festivalul Internațional de Film Balinale și Festivalul Internațional de Film Big Bear Lake.

Natasha s-a mutat în New York, a studiat la Atlantic Acting School, iar apoi a plecat în Los Angeles pentru serialul NBC, Camp (2013). La scurt timp după aterizare, ea și-a rezervat locul în sitcom-ului No Place Like Home și a jucat în rolul vedetei din epoca anilor 50, Gloria DeLamour, în cadrul peliculei Hail Caesar, alături de George Clooney, Scarlett Johansson și Channing Tatum.

Natasha a continuat să obțină mai multe roluri de film în Statele Unite, jucând în thrillere, House by The Lake, The Pale Door, Desolate, Spinning Man, alături de Guy Pearce, Pierce Brosnan și Minnie Driver și drama indie Katie Says Goodbye cu Mary Steenburgen.

Natasha lucrează la obținerea diplomei în fizică prin programul online de la Harvard. Ea vorbește fluent franceza și a primit premiul Gold Duke of Edinburgh pentru călătoriile ei de supraviețuire și serviciul comunitar în toată Australia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:06 - Cine a încasat cea mai mare pensie specială, de peste 25.000 de lei, în septembrie
10:00 - Craiova: Recepționera unui hotel a fost bătută de un bărbat cu probleme psihice, recent externat din spital
09:58 - După cât timp te poți urca la volan după ce ai consumat alcool? Recomandările unui medic legist
09:55 - Primar asasinat în Mexic la câteva zile după preluarea mandatului. E al doilea oficial local ucis într-o săptămână
09:51 - O studentă a ajuns la spital cu zeci de înţepături de ploşniţe după ce s-a cazat în cămin, în Regie. Administratoarea, răspuns de neimaginat: „E treaba lor că-s nespălate şi vin de la ţară cu ploşniţele în raniţe”. Reacția Universității din București
09:32 - Eugen Tomac: Șoșoacă reprezintă tot ce este mai urât și toxic în politica românească. Cu toate acestea, decizia CCR este absurdă
09:32 - Vladimir Putin nu mai e interesat de discuții de pace și vrea să distrugă statul ucrainean, susțin surse de la Kremlin
09:27 - Care este motivul pentru care din ce în ce mai mulți elevi apelează la meditații? Care este numărul profesorilor care practică această activitate
09:23 - O misiune de 5 miliarde de dolari, un pariu excepțional al NASA, către o lume de gheață pe care ar putea exista viață
09:13 - Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu s-au căsătorit și au făcut petrecerea de nuntă la Palatul Snagov. Absența pe care au remarcat-o imediat majoritatea invitaților