Alina Gorghiu: Vom convoca o sesiune extraordinară a Parlamentului în luna august pe tema votului prin corespondență (VIDEO)

Alina Gorghiu: Vom convoca o sesiune extraordinară a Parlamentului în luna august pe tema votului prin corespondență (VIDEO)
Foto: B1 TV

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul din care face parte va convoca o sesiune extraordinară a Parlamentului pentru luna august, subiectul fiind votul prin corespondență, informează B1 TV.

Aceasta a mai precizat că este un drept fundamental al românilor care trebuie recunoscut înainte de a se depăși termenul de 1 an de când s-a promis rezolvarea acestei probleme.

”O ultimă decizie politică pe care am luat-o este soluția de a apăra și de a da în vileag ipocrizia PSD. Tema este votul prin corespondență. Am decis convocarea pentru august a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului. Subiectul este, a fost și este prioritate pentru PNL. Acest drept fundamental trebuie recunsocut și celor din diapora și dacă vom intra în toamnă, nu vrem să depășim acest temen de un an. Suntem singurii care am susținut în mod constant acest proiect. Am și depus o moțiune de cenzură în acest sens”, a spus Gorghiu.

Alina Gorghiu: Vom convoca o sesiune extraordinară a Parlamentului în luna august pe tema votului prin corespondență



Urmăriți B1TV.ro și pe
`