O navă petrolieră, lovită de rachete rusești, s-a scufundat în Marea Neagră

O navă petrolieră, lovită de rachete rusești, s-a scufundat în Marea Neagră
Sursa Foto: Freepik //Yaroslav Danylchenko

O navă petrolieră s-ar fi scufundat în Marea Neagră, după a fost lovită de o rachetă rusească. Vasul, aflat sub pavilionul Republicii Moldova, transporta 500 de tone de motorină, potrivit tylaz.net. Nava Millennium Spirit  a fost lovită de două ori în 2022, prima dată cu o rachetă lansată de pe o navă de război la câteva zile după invadarea Ucrainei de către Rusia.

La acea vreme, Moldova a declarat că nava avea echipaj rusesc și că doi dintre membrii au fost grav răniți. De atunci, nava a plutit în derivă fără echipaj și cu resturi de motorină la bord, a precizat armata ucraineană.

După ce a fost lovită pentru a doua oară de rachetele rusești, nava moldovenească s-ar fi scufundat în apropiere de Odesa, lăsând în urmă o pată mare de petrol, un dezastru pentru mediu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:37 - Un polițist din Cluj a fost prins beat la volan. Bărbatul a intrat cu mașina într-un șanț și a refuzat drugtest
17:31 - Laurențiu Gîdei: Cu siguranță, din partea PSD nu se strâng și nu se vor strânge semnături pentru niciun altfel de candidat, exceptând candidații noștri (VIDEO)
17:25 - Victor Ponta redevine doctor: Curtea Supremă a anulat Ordinul Ministerului Educației prin care i s-a retras titlul. Decizia e definitivă
17:15 - Irinel Columbeanu s-a atașat de o colegă de la azil. Ion Cassian a dezvăluit cine este: „E vecina lui, fostă profesoară!”
17:10 - Ce a pățit o femeie într-un aeroport din Turcia. A rămas sechestrată: „Unii dintre gardieni m-au îngrozit!”
17:04 - De 25 de ani, revista Biz scrie istorie în presă și evenimentele de business
16:59 - Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact
16:50 - Ligia Deca: Am dublat bugetul programului „Primul student în familie”. Cel puțin 10.000 de elevi vor avea șansa de a merge la facultate, chiar dacă provin din familii cu resurse financiare limitate
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”