Ce fotografie-tablou ar trebui să alegi pentru sufrageria ta?

Ce fotografie-tablou ar trebui să alegi pentru sufrageria ta?

Uneori este suficientă o mică schimbare pentru a face o bună impresie. Acesta este cazul tablourilor – chiar și când sunt de dimensiuni mici, este suficient să le alegeți bine pentru ca interiorul să schimbe complet. Așa că merită să ne gândim la ele atunci când căutăm elementul perfect pentru camera ta de zi. Opțiunea de printuri foto pe pânză – care reprezintă o alternativă excelentă la afișe – este atât de mare încât oricine poate să-și găsească cu ușurință ceva care să i se potrivească.

Tabloul foto pe pânză – de ce merită să fie aleas?

Există două motive datorită cărora este mai bine să alegeți printuri foto pe pânză în detrimentul oricărei alte decorațiuni de perete. În primul rând – sunt elegante și stilate, chiar fac fac o impresie foarte puternică, ca și lucrările ieșite de sub pensula pictorilor celebri. În același timp, ele prezintă o gamă largă de stiluri diferite, astfel încât puteți găsi atât tablouri foto moderne, cât și clasice. În al doilea rând – Imprimările foto pe pânză durează mai mult decât posterele din hârtie și arată mult mai solid. De asemenea, nu necesită nicio ramă suplimentară. Sunt ușoare și ușor de agățat pe perete, pot fi așezate și pe un raft special.

Cel mai important lucru pentru tablourile foto pe pânză este diversitatea ofertei disponibile. Deci, indiferent dacă aveți o cameră de zi vintage, provensal, boho sau glamour – fiecare va găsi ceva pentru sine.

Cum să alegi o tablou foto pe pânză pentru sufragerie?

Merită să alegeți un astfel de tablou foto care să fie în concordanță cu aranjamentul atât din punct de vedere al temei, cât și al culorii – și doar atunci va face o impresie pozitivă. Cu toate acestea, nu numai stilul este important, ci și dimensiunea decorației. Ar trebui să se potrivească perfect cu peretele, astfel încât să existe o marjă de spațiu liber pe fiecare parte. De asemenea, este mai bine să alegeți o imagine mai mare pe perete decât mai multe imagini mai mici care vor provoca haos. Excepțiile sunt tripticele, dar nici ele nu se potrivesc peste tot – necesită mult mai mult spațiu. Poza foto pe panză îl poți agăța oriunde, dar cel mai bine este să compuneți cu ajutorul său un perete mare, în loc să alegeți pentru el rafturi suplimentare. Va fi la modă și minimalist.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră