Liviu Dragnea: În octombrie trebuie să fie stabiliți candidații la alegerile locale din 2016

Liviu Dragnea: În octombrie trebuie să fie stabiliți candidații la alegerile locale din 2016
Foto: B1 TV

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că în luna septembrie trebuie să se încheie discuţiile în fiecare organizaţie judeţeană pentru candidaţii partidului la alegerile locale din 2016, iar în luna octombrie aceştia să fie stabiliţi.

„Colegii vor să finalizeze conferinţele judeţene până la sfârşitul lunii iulie. Majoritatea membrilor de partid au ajuns la concluzia că luna septembrie trebuie să găsească PSD cu alegerile finalizate, pentru ca luna septembrie să fie luna în care, indiferent ce se întamplă pe scena politică, PSD să nu mai fie într-un proiect de alegeri interne care va genera şi unele tensiuni”, a spus Liviu Dragnea citat de Mediafax.

„Cred că luna septembrie este luna în care trebuie să se încheie discuţiile în fiecare organizaţie pentru viitorii candidaţi, iar luna octombrie trebuie să fie luna în care candidaţii la alegerile locale din 2016 sunt stabiliţi, altfel există riscul ca să se lungească până la sărbătorile de iarnă şi partidul intră nepregătit în alegerile locale. Un partid serios aşa se organizează”, a mai spus liderul PSD.

Un „nou proiect politic pentru PSD” este necesar, consideră Liviu Dragnea, deoarece partidul trebuie să țină cont și de evoluția societății.

„În plus, în partid, în ansamblu, poate este nevoie să se construiască un nou proiect politic: o nouă abordare doctrinară, o nouă abordare a marilor proiecte de ţară, o abordare strategică, leadership. PSD trebuie să ţină cont şi de evoluţia societăţii. Nu numai PSD, toate partidele. Ca să nu rămâi în urmă trebuie să fi ancorat în realitate şi, cred că un nou proiect politic pentru PSD pe care să-l prezinte oamenilor într-o perioada rezonabilă, este foarte important”, a adăugat Liviu Dragnea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`