Aventura din portul Tomis care a costat 1000 de lei

Aventura din portul Tomis care a costat 1000 de lei
Foto: Captură video

Parcarea din portul Tomis a devenit locul de distracție pentru un șofer, care a decis să facă drifturi. Aventura a fost una periculoasă, bărbatul neținând cont de asfaltul ud. La scurt timp, distracția s-a încheiat, fiind sesizate autoritățile.

Foto: Captură video

Portul Tomis este ales de mai mulți tineri pentru a face drifturi. Și acest șofer îndrăzneț a fost tentat fie de dorința de senzații tari, fie de dotarea autoturismului, să facă spectacol în parcare, filmând tot procesul. El s-a „recreat” pe asfaltul ud până când nu au venit autoritățile locale la fața locului.

Filmarea l-a costat pe șofer 1000 de lei, dar în loc să se întristeze, bărbatul a postat episodul în mediul online., notează Replica.

Evenimente similare se produc cu regularitate în Constanța, iar curioșii nu sunt speriați de faptul că pot cădea victime ale distracției. Amintim că drifturile și turatul motoarelor în scop de amuzament sunt strict interzise, dar iată că legea este ignorată de aventurierii orașului Constanța.

Foto: Captură video

Iubitorii de drifturi ar trebui să se informeze despre legile circulaței rutiere înainte de a se ”distra” în acest mod, deoarece pe lângă riscul major de accidente, există și posibilitatea, ca în cazul acesta, de a fi sancționați usturător de către organele de poliție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`