Află tot ce trebuie să știi dacă ești în căutarea unor baterii pentru bucătărie

Află tot ce trebuie să știi dacă ești în căutarea unor baterii pentru bucătărie
Sursa foto: Pixabay

Tocmai ai decis să îți renovezi bucătăria ori pur și simplu ești nevoit să înlocuiești bateria de la chiuvetă? Chiar dacă spălatul vaselor nu este activitatea cea mai plăcută pentru cei mai mulți dintre noi, o putem totuși ușura, ajutându-ne de o chiuvetă spațioasă și de o baterie care se utilizează ușor și care ne poate oferi un plus de confort!

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre baterii bucatarie și de ce trebuie să ții cont pentru a face o alegere potrivită!

De ce trebuie să ții cont atunci când vrei să alegi baterii bucătărie?

Pentru a nu cheltui sume de bani în zadar, fără să te poți bucura de utilitatea produsului ales, este important să ții cont ca bateria pe care o vei alege să se potriveasca cu instalația de apă, dar și cu chiuveta pe care aceasta va fi montata! Desigur, trebuie să ții cont și de aspectul bateriei, să se potrivească celorlalte accesorii din bucătărie, dar nu uita să ții cont de specificațiile tehnice pentru ca aceasta să poata fi instalata!

Ce fel de pipă poți alege?

Ai posibilitatea de a alege între o pipă fixă, una rotativă ori de duș. Pipa fixă rămâne pe poziție și nu este cea mai confortabilă. În cazul în care ai de spălat vase mari, aceasta nu îți va ușura deloc munca. În cazul unei pipe rotative, aceasta este mult mai practică, deoarece se rotește spre stânga și spre dreapta, până la 180 de grade, în funcție de necesitățile tale. Bateriile ce au la capăt un duș extractabil sunt, asemenea pipelor rotative, mult mai confortabile comparativ cu cele fixe.

Din ce materiale sunt confecționate bateriile și care este cel mai bun material?

Trebuie să știi că poți alege fie baterii din inox, alamă, bronz ori plastic. În funcție de preferințele și necesitățile tale poți face alegerea care ți se potrivește. Exclude totuși varianta unei baterii din plastic, deoarece aceasta nu îți va oferi rezistență în timp și este posibil ca în viitorul foarte apropiat să fii nevoit să o înlocuiești. Inoxul, în schimb, este un material popular foate rezistent la schimbările bruște de temperatura și la rugină. Așadar, o baterie din inox de calitate îți va oferi durabilitate în timp și, în același timp, își va păstra aspectul plăcut. În cazul în care dorești să te orientezi către o baterie din alamă, trebuie să știi că acest material este de fapt un aliaj format din cel putin 50% cupru si 41% zinc, iar culoarea plăcută este data de respectarea proporțiilor celor doua materiale. Oricare ar fi alegerea ta, ține cont și de celelalte accesorii din bucătărie pentru ca bateria să se potrivească și nu alege să faci rabat de la calitate, pentru a te bucura de un produs pe care îl vei putea folosi mult timp, fără necesitatea unor reparații.

Ce sunt bateriile de bucatarie cu sezori de miscare? Merită achiziția?

Bateriile de bucatarie cu senzori ce detectează mișcarea sunt inovatoare și îți oferă un plus de confort! Nu vei mai murdări bateria când trebuie să acționezi apa, deoarece aceasta va porni automat, iar apa va curge până în momentul în care senzorii nu vor mai detecta mișcarea mâinilor tale!

Baterii-Lux.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de produse de top, de la baterii pentru bucătărie, coloane de duș, accesorii baie, până la baterii sanitare! Alege să comanzi produsele preferate din confortul propriei case și bucură-te de frumusețea și calitatea acestora!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0721482872

Urmăriți B1TV.ro și pe
`