Turiștii au început să anime plajele de la malul mării. 80% din pachetele destinate perioadei de Rusalii au fost deja vândute

Turiștii au început să anime plajele de la malul mării. 80% din pachetele destinate perioadei de Rusalii au fost deja vândute
Foto: Pixabay

Mai sunt două săptămâni până începe programul „Litoralul pentru toți”, dar plajele de la malul mării au fost deja animate de turiști. Agențiile de turism au anunțat că au fost vândute 80% din pachetele destinate perioadei de Rusalii.

În stațiunea Mamaia, mii de turiști au stat pe șezlong, la soare, în timp ce alții au făcut prima baie din acest an. Închirierea unui pat costă 20 de lei.

Prețurile au rămas aceleași de anul trecut

„Este o zi extraordinară, după cum vedeți foarte multă lume, foarte mulți copii pentru părinți berea merge la greu, nu am umblat la prețuri, avem prețurile de anul trecut”, a declarat un administrator de plajă, potrivit stirileprotv.ro.

Cu toate acestea, plajele au fost reamenajate și urmează și alte schimbări.

„Ca design, așa, să vă spun, am tot încercat să aducem un plus de valoare fiecărui loc, încercăm să avem locuri de relax, de lounge, locuri de joacă pentru copii, vom avea în zona aceea două terenuri de volei, fotbal”, a declarat un alt manager de plajă.

Mai puține deșeuri pe plajele din România

Ecologiștii au anunțat că pe plajele românești au fost descoperite mai puține deșeuri în ultimele luni, față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Numărul de deșeuri a fost cu aproximativ 50% mai puține față de numărul înregistrat în sesiunile de anul trecut. Cele mai curate plaje sunt cele din Tuzla, 80 de deșeuri, Vama Veche 249, iar cele mai murdare sunt cele din Constanța, 1700 și Saturn 1086”, a declarat Angelica Paiu, project manager ONG Mare Nostrum.

Pe plajele de la Marea Neagră se adună 600 deșeuri la suta de metri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București: Circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă
22:03 - O firmă din China scoate la vânzare bilete pentru o expediție în spațiu. Care este prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană
22:02 - Ludovic Orban: Cine votează cu Simion la prezidențiale, de fapt, votează cu Ciolacu (VIDEO)
21:59 - Ludovic Orban, despre AUR: „Ăla nu este partid, ăla este, practic, o încropeală politică în care nu contează decât un singur om, care este antidemocrație, iar acel om n-are niciun istoric, n-a făcut nimic la viața lui” (VIDEO)
21:48 - Ludovic Orban, după ce liderul PNL i-a cerut lui Lasconi să se retragă: “Ciucă trebuie să țină ciocu’ mic. Și eu îi spun nea Ciucă, retrage-te pentru că te chinui degeaba. Distrugi și mai tare imaginea liberalismului” (VIDEO)
21:36 - Elon Musk pregătește mașini electrice mai ieftine pentru anul viitor
21:34 - Orban: Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, Ciucă, cel mai mare iepure, și iepurele adevărat – Simion (VIDEO)
21:31 - Expunerea la lumină, pe timp de noapte, poate avea efecte grave asupra organismului. Ce boli putem dezvolta din cauza poluării luminoase
21:16 - Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său
21:16 - Putin îl laudă pe Trump pentru afirmaţiile sale „sincere” despre dorinţa de a pune capăt „conflictului” din Ucraina