Lideri ai partidului AUR protestează în fața biroului lui Marcel Ciolacu: Parlamentarii cer ieşirea UDMR de la guvernare

Lideri ai partidului AUR protestează în fața biroului lui Marcel Ciolacu: Parlamentarii cer ieşirea UDMR de la guvernare
Lideri ai partidului extremist AUR protestează în fața biroului lui Marcel Ciolacu: „Ciolacu e sluga UDMR”. Sursa Foto: facebook/captură video/ George Simion

Mai mulți lideri ai partidului AUR protestează marți în fața biroului lui Marcel Ciolacu de la Camera Deputaților față de conduita UDMR.

Parlamentarii cer ieşirea UDMR de la guvernare, în urma vizitei private a preşedintelui Ungariei în România şi a declaraţiilor acesteia.

AUR, protest în fața biroului lui Marcel Ciolacu

Parlamentarii AUR au venit la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, cu o pancardă pe care scrie: UDMR, afară!

Liderul AUR, George Simion a transmis că îl aşteaptă pe Marcel Ciolacu să îi comunice personal această solicitare şi a spus că au blocat şi o altă uşă prin care se poate intra în cabinetul preşedintelui Camerei.

George Simion a protestat luni şi la Palatul Victoria, unde a vrut să intre în sediul Executivului.

Alianţa pentru Unirea Românilor a solicitat, luni, prezenţa premierului Nicolae Ciucă în faţa Parlamentului reunit, pentru a explica în ce condiţii a avut loc vizita preşedintelui Ungariei în România.

AUR a mai anunţat că depune moţiune simplă împotriva ministrului Sportului Eduard Novak, pentru atitudinea sa sfidătoare şi jignitoare la adresa românilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`