Ce sunt și cum funcționează așa-numitele Elf Baruri, dispozitivele de vaporizare de unică folosință?

Ce sunt și cum funcționează așa-numitele Elf Baruri, dispozitivele de vaporizare de unică folosință?

Așa-numitele „Elf Baruri” sunt cele mai populare dispozitive de vaporizare de unică folosință din zilele noastre. Aceste modele de țigări electronice sunt folosite ca o alternativă la fumatul clasic. Au un design compact, dinamic și plăcut, se transporta ușor și sunt pre-umplute cu lichid.

Lichidul diferă în funcție de aroma pentru care optează utilizatorul și care poate avea gust de fructe (banană, căpșuni, fructul pasiunii, mango, piersici, măr, ananas, afine etc), de desert sau de băuturi răcoritoare (de exemplu, Coca-Cola). Aceste produse nu necesită reîncărcare și se activează automat, odată ce sunt scoase din ambalaj și utilizate. Numărul de utilizări diferă în funcție de produs și de intensitatea inhalării, majoritatea oferind aproximativ 600 de pufuri, care înseamnă câteva pachete de țigări clasice. Descoperă mai multe detalii despre Elf baruri!

Mirosul neplăcut al țigărilor clasice dispare

Dacă țigările clasice produc un miros neplăcut, care se impregnează și pe mâini, și în respirație, și la nivelul hainelor, noile țigări electronice elimină această problemă. Acestea au gustul și mirosul specific aromei pe care o alege utilizatorul, care poate varia după preferințe. Cele mai populare sunt țigările electronice cu aromă de fructe, fie că vorbim de cele cu banane, piersici, afine sau ananas, fie că se aleg alte opțiuni, cum ar fi mărul sau pepenele verde. Diversitatea este mare, în rândul aromelor fructate, dar există și alte variante preferate de consumatori, cum ar fi aromele din gama deșerturilor. Populare sunt și țigările electronice Elf Bar cu arome mentolate, dar și opțiunile clasice, din tutun exclusiv, fără arome specifice.

Fumul este înlocuit de aburi, de aceste dispozitive de vapat

Țigara electronică este dispozitivul cu ajutorul căreia dozele de lichid cu nicotină se inhalează, sub formă de vapori. Din acest motiv, este o alternativă la produsele de fumat tradiționale, ca țigările, trabucurile sau chiar pipele. Țigara electronică a fost concepută pentru a oferi gustul și experiență unei țigări din tutun, dar cu mai puține implicații negative asupra sănătății. Pentru prima oară, conceptul acestui dispozitiv a fost patentat în 1963 de așa-numitul Herbert A. Gilbert. Ideea sa nu a fost dusă în producție decât mulți ani mai târziu, în 2003. Atunci, un farmacist chinez a inventat tigaria electronică propriu-zisă, care – începând cu anul următor – a fost lansată pe piață. Din 2005 – 2006 se vând țigările peste hotare.

 

Elf Barul are o baterie de 550 mAh și nu necesită reîncărcare

Elf Bar este un dispozitiv de unică folosință, ce nu necesită reîncărcare și nici activare. Odată ce este scos din ambalaj, acest produs este gata de folosit. Activarea este automată și nu există niciun fel de buton sau de setare ce necesită făcută înainte. Elf Bar 600, de exemplu, permite 600 de pufuri, aproximativ, număr ce poate să difere ușor în funcție de cantitatea ficarei inhalări. Nu există nicio șansă ca bateria să se descarce înainte de terminarea lichidului cu care este pre-umplut acest dispozitiv, producătorul luând măsuri în acest sens. Tensiunea constantă de ieșire este responsabilă pentru gustul stabil până la ultima vaporizare. Totodată, produsul Elf Bar este cunoscut pentru faptul că nu permite scurgerea lichidului.

Smokemania.ro, locul de unde poți comanda Elf Baruri originale online

Smokemania.ro este unul dintre cei mai mari distribuitori de tigari electronice din România, un magazin online de unde poți comanda Elf Baruri originale, la distanță de un click. La comenzile de 99 RON te bucuri de livrare gratuită, iar transportul este foarte rapid. Țigările, indiferent de tipologia lor, nu se comercializează copiilor și adolescenților cu vârstă de sub 18 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`