Alina Gorghiu: Am luat act de scrisoarea din exil a premierului. PNL a decis să demareze o moțiune populistă pentru demiterea lui Victor Ponta (VIDEO)

Alina Gorghiu: Am luat act de scrisoarea din exil a premierului. PNL a decis să demareze o moțiune populistă pentru demiterea lui Victor Ponta (VIDEO)
Foto: B1 TV

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni că a luat cunoștință de scrisoarea premierului Victor Ponta și că PNL va demara o moțiune populară pentru demiterea acestuia.

„Am luat act ieri de scrisoarea din exil a încă premierului Victor Ponta. El insistă să pună România într-o situație delicată, atât pe plan intern, cât și pe plan extern”, a precizat Gorghiu.

Liderul PNL este de părere că Ponta suferă de o boală, dar este vorba de o „boală de putere”.

„Boala premierului se cheamă altfel și este boală de putere. PNL a decis să demareze o moțiune populistă pentru demiterea lui Ponta. Azi vom iniția această campanie de strângere de voturi în toate județele”, a mai adăugat Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a fost externat duminică din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi. Totuși, Ponta va trebui să meargă zilnic la clinica din Turcia, pentru control. Perioada de recuperare va dura în jur de 3 săptămâni.Acesta a trimis Președintelui României solicitarea ca, în baza art 107 din Constitutuție, să-l desemneze pe Vicepremierul Gabriel Oprea să exercite toate atributele funcției de Prim Ministru ( inclusiv conducerea ședințelor de Guvern) în această perioada. (Detalii AICI)

Alina Gorghiu: Am luat act de scrisoarea din exil a premierului. PNL a decis să demareze o moțiune populistă pentru demiterea lui Victor Ponta

Urmăriți B1TV.ro și pe
`