Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA. Aceasta a cerut o nouă amânare a audierii premierului şi a depus acte medicale

Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA. Aceasta a cerut o nouă amânare a audierii premierului şi a depus acte medicale

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA, pentru a prezenta acte medicale privind starea de sănătate a premierului şi a cerut o nouă amânare a audierii acestuia.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că avocata Loredana Radu le-a dat procurorilor acte medicale privind starea de sănătate a lui Victor Ponta, după ce premierul a fost operat la genunchi, la o clinică din Istanbul, precum şi documente cu recomandările medicilor pentru tratamentul de recuperare.

Avocata le-a cerut anchetatorilor să amâne din nou audierea lui Victor Ponta în dosarul „Turceni – Rovinari”, întrucât acesta este în continuare în Turcia, unde urmează tratamentul de recuperare după operaţie şi astfel nu s-a putut prezenta luni.

Victor Ponta este acuzat de evaziune fiscală, spălare de bani, fals în declaraţii şi conflict de interese. Pentru ultima acuzaţie, cu privire la fapte săvârşite în calitate de premier, Camera Deputaţilor a respins cererea de urmărire penală.

Premierul a fost externat duminică din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi. Acesta va trebui să meargă zilnic la clinica din Turcia, pentru control. Perioada de recuperare va dura în jur de 3 săptămâni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`