Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Când Parlamentul dezbate legi controversate, premierul și președinții Camerelor lipsesc strategic

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Când Parlamentul dezbate legi controversate, premierul și președinții Camerelor lipsesc strategic
Foto: digi24.ro

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu a scris, pe pagina personală de Facebook, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, „lege inoportună, fără nicio legătură cu agenda cetățenilor, fără legătură cu principiul contributivității”.

Gorghiu precizează că atunci când Parlamentul dezbate legi controversate, premierul Victor Ponta, și președinții Camerelor, Călin Popescu Tăriceanu și Valeriu Zgonea, lipsesc.

„PSD și sateliții săi au introdus, astăzi, pensii speciale pentru parlamentari – o lege inoportună, fără nicio legătură cu agenda cetățenilor, fără legătură cu principiul contributivității. Remarc, de asemenea, că de fiecare dată când Parlamentul dezbate legi controversate, premierul și președinții Camerelor lipsesc, strategic, de la vot. Să fie o întâmplare?”
, scrie Gorghiu pe site-ul de socializare.

Ea mai atrage atenția asupra faptului că România nu s-a mai aflat într-o astfel de situație în care un Parlament fără credibilitate susține un Premier fără legitimitate, cu o majoritate ai căror lideri fug de responsabilitate.

„Cu această nouă bornă legislativă negativă, actualul Parlament va atinge probabil cel mai de jos prag în credibilitatea publică, după 1990. Nicicând România nu a avut o astfel de situație: un Parlament fără credibilitate, care susține un Premier fără legitimitate, cu o majoritate ai căror lideri fug de responsabilitate”, a mai explicat Gorghiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`