Liviu Dragnea l-a vizitat pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul (VIDEO)

Liviu Dragnea l-a vizitat pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul (VIDEO)

Victor Ponta a fost supus unei  intervenții chirurgicale, după o accidentare la genunchi produsă în timpul unui meci de baschet. Premierul a ales să se opereze la un spital din Turcia, argumentându-și alegerea prin faptul că în românia, în contextul scandalului cu DNA, nu ar fi avut parte de liniște și odihnă.

Ponta a fost vizitat de cei apropiați la clinica din Istanbul. Pe lângă familie, premierul l-a primit  și pe fostul ministru Liviu Dragnea.

De pe aeroportul Henri Coandă, Dragnea s-a îmbarcat la clasa business într-un zbor operat de compania Turkish Airlines, precizează România Liberă.

Pe aeroportul din Istanbul, Dragnea a fost așteptat de o mașină privată. Însoțit de încă o persoană, liderul PSD s-a către spitalul Medipol din Instanbul.

În fața spitalului, Liviu Dragnea a fost așteptat de către o altă persoană și condus înăuntru. 

Spitalul Medipol aparține unui fost coleg de bancă și susținător al președintelui Recep Erdogan, Fahretin Hogea.

Victor Ponta a scris primul mesaj pe pagina sa de facebook, după operația suferită la genunchi. Premierul mulțumește tuturor celor care au fost alături de el în această perioadă, subliniind că operația a fost mai dificilă față de cum se preconizase inițial. (Detalii AICI)

Dragnea l-a vizitat pe Ponta la clinica din Istanbul

Urmăriți B1TV.ro și pe
`