Alina Gorghiu, despre operația premierului: "Sănătate și ligamente întregi! N-aș pune plecarea pe seama niciunei strategii" (VIDEO)

Alina Gorghiu, despre operația premierului: "Sănătate și ligamente întregi! N-aș pune plecarea pe seama niciunei strategii" (VIDEO)
Foto: digi24.ro

Alina Gorghiu a vorbit după votul parlamentarilor cu privire la pensiile speciale și despre numele  său implicat în dosarul lui Mihail Vlasov, Gorghiu spune că „sunt în calitate de martor într-un dosar, mă voi duce de fiecare dată când voi fi solicitată, spre deosebire de mulți colegi de-ai mei care fac demersuri mai mult sau mai puțin oculte, netransparente ca să nu rezolve problema când există o solicitare. A durat puțin. E dosarul trimis în instanță”.

În ceea ce privește plecare premierului Victor Ponta în Turcia pentru a se opera la genunchi, copreședinta PNL îi urează „sănătate și ligamente întregi! Dar mi-aș dori ca cetățenii să aibă parte de un premier credibil. Sănătatea nu o să o comentez niciodată”.

„N-aș pune plecarea pe seama niciunei strategii. Dacă are o problemă de sănătate, îmi doresc să o rezolve”, subliniază liberala.

„Să fie într-o stare de sănătate bună, nu doresc răul nimănui. Îmi doresc ca cetățenii să aibă un premier credibil. Nu are legătură cu starea de sănătate, ci cu situația în care se află și solicitările pe care DNA le are. Să meargă să dea explicații”, spune Gorghiu.

Alina Gorghiu, despre operația premierului

Urmăriți B1TV.ro și pe
`