Atacatorul cu spray de la concertul din Sectorul 1 este audiat de Poliția Capitalei

Atacatorul cu spray de la concertul din Sectorul 1 este audiat de Poliția Capitalei

Atacatorul cu spray lacrimogen care a provocat momente de panică la concertul ce a avut loc sâmbătă în Sectorul 1 este audiat la Poliţia Capitalei.

Atacatorul este audiat de polițiști

Zeci de tineri s-au călcat în picioare la un concert în Bucureşti, după ce un participant la concert a început să folosească la întâmplare un spray, potrivit antena3.

Unii tineri au fost striviţi în îmbulzeală, fiind salvaţi de agenţii de pază care i-au tras de sub mulţime şi i-au aruncat afară.

Pe numele atacatorului a fost dechis un dosar penal care vizează infraţiunea de deţinere şi folosire de obiecte periculoase.

La un moment dat, un tânăr a fotografiat o mulţime de pantofi, dar şi sticle sparte şi telefoane mobile împrăştiate pe jos, fotografia fiind însoţită de mesajul „Era să murim!”.

Ce spune oraganizatorul evenimentului

Potrivit Antena 3, organizatorului evenimentului Trapsodia a postat un videoclip pe pagina de socializare, în care explică faptul că acest tânăr avea o atitudine fanatică în seara concertului şi a încercat să treacă din zona destinată publicului larg, în zona VIP, fără să aibă o brăţară care să îi permită acest acces.

Tânărul ar fi sustras de la un angajat al firmei de pază spray-ul iritant lacrimogen, pe care ulterior l-a şi folosit

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:21 - Tudose s-a întâlnit cu Hrebenciuc la un restaurant de lângă sediul PSD / Becali declarase că Hrebenciuc l-a rugat să-l ajute pe Simion să ajungă în finala prezidențială (VIDEO)
17:58 - Bărbat arestat după ce și-a bătut și și-a umilit soția și copiii. Pe fiica sa vitregă ar fi agresat-o chiar și sexual
17:49 - Alexandru Kocsis (FD): A înțeles cineva ceva din matematica lui Ciolacu? / Sincer, n-am crezut asta cu Hrebenciuc până am văzut bâlbâielile lui Ciolacu și starea asta de nervozitate (VIDEO)
17:49 - 64% dintre angajații Boeing aflați în grevă resping oferta de creștere a salariului cu 35%. Compania pierde 100 de milioane pe zi, din cauza grevei
17:47 - Primele imagini cu CRBL, după intervenția estetică pe care și-a făcut-o. Cum arată acum artistul: „Sper ca recuperarea să fie ușoară” (FOTO)
17:44 - Guvernul Italiei, criticat după ce i-a glorificat pe soldații dictatorului fascist Benito Mussolini
17:32 - Bogdan Matei (PSD): Dacă mă uit la structura lui, îmi doresc ca Simion să nu fie pus în discuții pentru turul 2 sau, Doamne ferește, să câștige un astfel de personaj alegerile prezidențiale în România (VIDEO)
17:18 - Un adolescent s-a sinucis după ce s-a îndrăgostit de un chatbot AI inspirat din Game of Thrones, spune mama lui. Își dădeau mesaje de dragoste și cu conținut sexual
17:11 - Tânăr de 26 de ani, ucis în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost prinși
17:09 - Turcia a lansat atacuri aeriene în Siria și Irak după atacul de la sediul companiei naționale aerospațiale turce de lângă Ankara