Alina Gorghiu: Premierul în funcție a ignorat puterile în stat. Se ține scai de putere și duce statul român într-o criză economică (VIDEO)

Alina Gorghiu: Premierul în funcție a ignorat puterile în stat. Se ține scai de putere și duce statul român într-o criză economică (VIDEO)
Foto: facebook.com/alinagorghiu2014

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat după decizia Comisiei Juridice, că nu este surprinsă de faptul că premierul Victor Ponta nu pleacă de la Palatul Victoria, pentru că acesta se va menține cu orice mijloace la putere.

„Nu e nimic suprinzător. A anunțat de săptămâna trecută că nu pleacă de la Palatul Victoria. Va face acest lucru și mâine când practic a obligat tot PSD-iști cum să voteze”, a spus Gorghiu.

Cu toate acestea, copreședintele PNL spune că discuția nu este despre faptul că Ponta „se ține scai de putere” ci de faptul că „premierul în funcție a ignorat puterile în stat” și că „duce România într-o criză economică”.

„Premierul în funcție a ignorat puterile în stat. Se ține scai de putere și duce statul român într-o criză economică”, a explicat Gorghiu.

Legat de amenințările pe care Victor Ponta le-a făcut, Gorghiu spune că nu se sperie și nu este intimidată de premier.

Ponta a spus la început ședinței Comitetului Executiv al PSD că va face plângere penală dacă PNL și PDL vor continua să „tranșeze lucrurile în stradă”.

„Am înțeles că aduc 1.000 de oameni, noi aduce 10 000, dar e cea mai mare greșeală pe care România poate s-o facă acum”, a explicat premierul.

„Fac un apel la ultimul dram de minte pe care sper că îl mai au Blaga şi Gorghiu să înţeleagă că nu poţi da foc unei ţări şi că ne vom adresa procurorului general cu sesizare penală pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 397 aliniat 2 din Codul penal, iar procurorul general, ca şi la mine, îi declară suspecţi şi îi cercetează. Putem să facem acest lucru, sper să nu fie cazul”, a spus Ponta, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

Alina Gorghiu: Premierul în funcție a ignorat puterile în stat

Urmăriți B1TV.ro și pe
`