Olguța Vasilescu, după ce PNL a cerut demisia lui Ponta: Dacă liberalii erau consecvenți cu ce zic acum, Klaus Iohannis nu ar fi trebuit să candideze cu dosar pe rol la judecătorie

Olguța Vasilescu, după ce PNL a cerut demisia lui Ponta: Dacă liberalii erau consecvenți cu ce zic acum, Klaus Iohannis nu ar fi trebuit să candideze cu dosar pe rol la judecătorie

Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte al PSD și primar al Craiovei, a făcut un apel la liberali să nu folosească justiția în interes politic, transmite Agerpres. Ea a mai spus că dacă PNL ar fi fost consecvent, Klaus Iohannis nu ar mai fi candidat pentru funcția de Președinte al României având un dosar pe rol la judecătorie.

„Fac un apel la liberali: țineți cele două zone distincte și nu folosiți justiția în interes politic. Dacă erați consecvenți, făceați la fel și la Klaus Iohannis. Am văzut astăzi cum cei din noul PNL amestecă nepermis justiția în politică, ceea ce este profund dăunător pentru România. Țin să subliniez că dacă erau consecvenți cu ce zic acum actualul președinte al României, Klaus Iohannis, nu ar fi trebuit să candideze cu dosar pe rol la judecătorie. Vorbim despre o situație mai gravă decât cea a lui Victor Ponta. Despre alte cazuri în care liberalii sunt implicați nici nu mai are rost să vorbim!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, potrivit unui comunicat.

Asemenea Rovanei Plumb, Olguța Vasilescu a susținut că liberalii nu sunt interesați să afle dacă Ponta este vinovat sau nu, ci vor să se bucure de un anumit efect politic.

”Victor Ponta nu trebuie să își dea demisia pentru a-și demonstra abia apoi nevinovăția, pentru că știm clar că pe ei nu-i interesează dacă Victor Ponta este vinovat sau nu; pe ei îi interesează efectul politic — plecarea lui Victor Ponta și venirea unora care să le servească lor interesele, în contextul în care românii l-au mandatat pe Victor Ponta să fie prim-ministru până în 2016″, a adăugat vicepreședintele PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`