Bobby Păunescu, alături de Stella Lozanova, Miss Ucraina 2019, la cea de-a 28-a ediţie a “Soirées de la Mode” / Regizorul și omul de afaceri, mesaj de solidaritate cu poporul ucrainean (FOTO)

Bobby Păunescu, alături de Stella Lozanova, Miss Ucraina 2019, la cea de-a 28-a ediţie a “Soirées de la Mode” /  Regizorul și omul de afaceri, mesaj de solidaritate cu poporul ucrainean (FOTO)
Foto: Andreea Simona / Instagram

Regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu a fost prezent alături de Stella Lozanova, Miss Ucraina 2019, la cea de-a 28-a ediţie a “Soirées de la Mode”, primul mare eveniment de la izbucnirea pandemiei.

Evenimentul-concept, realizat de Alin Gălăţescu, a avut loc la Athenee Palace Hilton din Bucureşti, fiind dedicat marelui creator de modă Thierry Mugler, care a trecut în neființă la începutul acestui an.

Guest star-ul serii a fost Stella Lozanova, care a câştigat titlul Miss Ucraina în anul 2019. În cadrul evenimentului a fost exprimată solidaritatea față de Ucraina, țară atacă de Rusia.

„Ce a reușit acest război este să dezbine, să se urască unii pe alții. (…) Toți cei care susțin aceste crime oribile în aceste zile trebuie și vor fi sancționați conform legilor prezente”, a declarat omul de afaceri Bobby Păunescu, potrivit tabu.ro.

De altfel, Păunescu a anunțat în trecut o amplă acțiune de ajutorare a poporului ucrainean.

Designerul Andreea Simona a postat mai multe fotografii în care apare alături de Stella Lozanova și Bobby Păunescu.

Foto: Andreea Simona / Instagram
Urmăriți B1TV.ro și pe
`