Ponta, înainte de a se prezenta la DNA: E foarte bine că PNL-PDL depun moțiunea de cenzură. Bătălia politică se duce în Parlament nu la DNA sau pe siteuri

Ponta, înainte de a se prezenta la DNA: E foarte bine că PNL-PDL depun moțiunea de cenzură. Bătălia politică se duce în Parlament nu la DNA sau pe siteuri
Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta a precizat vineri, în ziua în care PNL a anunțat că va depune în Parlament o moțiune de cenzură, că este foarte bine că se întâmplă acest lucru pentru că într-o țară democratică ”bătălia politocă se duce în Parlament”.

”E foarte bine că PNL-PDL depun azi moțiunea de cenzură! Într-o țară democratică europeană bătălia politică se duce în Parlament (nu la DNA sau pe siteuri)! Majoritatea actuală este unită și are proiecte importante de realizat în perioada următoare – Cod Fiscal, Legea Salărizarii, etc”, a transmis premierul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Șeful Guvernului a făcut aceste precizări cu doar câteva minute înainte de a se prezenta la sediul DNA, unde i s-a adus la cunoștință că este suspect în dosarul lui Dna Șova și că se află în conflict de interese pentru că l-a propus pe acesta în funcția de ministru. (Detalii AICI)

PNL depune vineri o moţiune de cenzura împotriva Guvernului Ponta. Moţiunea are ca temă principală votul prin corespondenţă, dar vizează şi alte probleme, cum ar fi refuzul Guvernului de a organiza alegeri parțiale acolo unde au fost vacantate funcțiile de primar, președinte de Consiliu Județean sau chiar de parlamentar. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`