Cum a decis Ucraina să profite de trecerea la ora de vară. Mesajul a devenit imediat viral în mediul online (FOTO)

Cum a decis Ucraina să profite de trecerea la ora de vară. Mesajul a devenit imediat viral în mediul online (FOTO)
Foto: Facebook / Serviciul de Securitate Ucraina

Ucraina a folosit schimbarea orei în favoarea ei, într-o postare care a devenit rapid virală în mediul online. Autoritățile ucrainene le-au transmis internauților că se vor folosit de trecerea la ora de vară, „inamicii” fiind cei care vor avea cu siguranță probleme.

Trecerea la ora de vară a fost interpretată într-un mod special și plin de optimism de către Serviciul de Securitate din Ucraina. Astfel, odată cu acest obicei, s-a realizat o postare în mediul online care a strâns sute de mii de reacții.

Cum profită Ucraina de trecerea la ora de vară, în războiul cu Rusia

În noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, s-a trecut la ora de vară, iar astfel oamenii au o oră de lumină în plus în fiecare zi. Tradiția se aplică și în România, de foarte mulți ani.

Odată ce Ucraina a trecut la ora de vară, Serviciul de Securitate a realizat și o postare care a devenit rapid virală. „Bună dimineața! Avem o oră de lumină pe zi în plus, ca să distrugem dușmanii! Glorie Ucrainei!”, au scris aceștia într-o postare pe Facebook.

Postarea din mediul online a devenit virală în scurt timp și a reușit să strângă peste 200.000 de reacții pe rețelele sociale.

 Armata ucraineană a cauzat pagube substanțiale armatei ruse

Rusia a pierdut, până la data de 26 martie 2022, peste 16.000 de soldați, după cum a precizat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Pe lângă numărul de soldați ă pierduți, Rusia a mai înregistrat pagube și în ceea ce privește armamentul, dar și resursele pentru luptă. Astfel că, potrivit datelor furnizate de Ucraina, armata ucraineană a distrus peste 580 de tancuri, 121 de avioane și 73 de rezervoare de combustibil ale armatei ruse de pe teritoriul său, notează CNN. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie