Gabriela Firea: Datele INS demonstrează că guvernul chiar performează, iar PNL minte

Gabriela Firea: Datele INS demonstrează că guvernul chiar performează, iar PNL minte

Gabriela Firea a afirmat că informațiile transmise de către Institutul Național de Statistică demonstrează că Guvernul condus de Victor Ponta chiar performează, iar liberalii mint, informează Agerpres.

„O opoziție lipsită de rațiune, care critică doar pentru a critica și care nu vine cu nimic constructiv, nu folosește nimănui. În schimb, datele anunțate de INS sunt extrem de utile pentru că ele vin din economia reală și confirmă impactul pozitiv pe care l-au avut măsurile guvernamentale de stimulare a economiei”, a susținut Firea.

”Cifra de afaceri din comerțul cu amănuntul a crescut cu 7,1% față de luna trecută, ceea ce înseamnă că a crescut consumul. Românii au cumpărat mai mult, iar asta înseamnă un singur lucru: există încredere în economia românească și în capacitatea Guvernului Ponta de a transforma creșterea economică în bunăstare pentru toți românii”, a mai spus aceasta

Potrivit unor date ale Institutului Național de Statistică, investițiile nete realizate în economie au însumat, în primul trimestru al 2015, 11,932 de miliarde de lei, mai mult cu 8,5 la sută față de aceeași perioadă a anului trecut. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`