6 destinații ce merită vizitate vara

6 destinații ce merită vizitate vara

Se apropie vacanța? Urmează perioada concediului? Înseamnă că a venit momentul să decizi următoarea destinație pentru vacanța de vară. Poți alege să mergi într-o vacanță pe malul mării, să vizitezi piramidele din Egipt sau te poți orienta către o vacanță cosmopolită în Monaco. Vara este perioada ideală să evadezi din jungla orașului și să explorezi fermecătoarea lume.

Egipt – descoperă urmele faraonilor

Una dintre destinațiile de vacanță ce trebuie bifată cel puțin o dată în viață este Egiptul. Alege o vacanta Egipt din timp, pentru a te asigura că nu ratezi concediul. Sfinxul, Piramida lui Keops, Valea Regilor, o croazieră de Nil, Muntele Sinai, sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute locuri pe care să le vizitezi atunci când mergi în acest mirific colț de rai.

Grecia – pe urmele legendelor

Alege o vacanta Grecia pentru a găsi comorile ascunse ale Greciei. Muntele Athos, Canionul Samaria, Teatrul Delphi, Templul lui Zeus, Orașul Mykonos, Partenonul, Santorini, alături de aromele bucătăriei grecești și plajele însorite, sunt motive suficiente pentru care Grecia merită vizitată. 

Elveția – un paradis montan

O vacanță în Elveția în regiunea montană, îți va oferi momente de relaxare sublime atât pe pârtie, cât și în numeroasele cabane de schi din stațiunile montane. În Elveția, natura este la superlativ, iar peisajele de-a dreptul fermecătoare. Vizitează Lucerna, cel mai frumos oraș din Elveția. Planifică o drumeție montană pe Muntele Titlis. Schiază în cea mai renumită stațiune de ski, Grindelwald. Cu siguranță vei găsi alegerea perfectă pentru tine.

Franța – romantismul suprem

Franța reprezintă o alegere relativ aproape de casă și o destinație de vacanță ce reușește să îmbine perfect gastronomia, cultura, romantismul și rafinamentul. Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame, Arcul de Triumf, Muzeul Luvru, Basilica Sacre-Coeur, o croazieră romantică pe Sena, Franța va reuși să îți satisfacă toate cerințele. 

Turcia – o destinație autentică

Turcia este o țară învăluită în mister. Oferă-ți șansa să cunoști lumea, să-i descoperi tradițiile, puternica moștenire culturală și peisajele luxuriante. Litoralul Mării Egee îți face cunoscute numeroase plaje aurii, înconjurate de măslini și peisaje pitorești. Indiferent că te pasionează istoria, gastronomia, plajele, peisajele, Turcia reprezintă o destinație de vacanță unică. 

Spania – extravaganță la superlativ

Barcelona, Madrid, Valencia, Granada, Toledo, alături de Insulele Ibiza, Mallorca sau Canare, transpun Spania în locul celor mai vizitate destinații turistice. Alege să-ți petreci vacanța de vară într-unul din orașele spaniole și vei descoperi o îmbinare de stiluri arhitecturale absolut senzaționale, plaje îmbietoare, mâncăruri și băuturi rafinate, magazine de suveniruri, cafenele și diferite atracții turistice. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`