David Beckham și-a cedat conturile de pe rețelele de socializare unui medic din Harkov: „Nu îi putem duce în subsol pe bebeluşii care sunt la terapie intensivă”

David Beckham și-a cedat conturile de pe rețelele de socializare unui medic din Harkov: „Nu îi putem duce în subsol pe bebeluşii care sunt la terapie intensivă”
David Beckham și-a cedat conturile de pe rețelele de socializare unui medic din Harkov. Sursa: Hepta/DPA Images / Yui Mok

David Beckham și-a cedat conturile de pe rețelele de socializare șefei Centrului Regional Perinatal din Harkov pentru a face cunoscută lumii situația victimelor din Ucraina. Acesta a notat că își dorește să evidențieze „munca extraordinară” pe care o depun angajații din sănătate.

Șefa Centrului Regional Perinatal din Harkov a vorbit despre situația tragică a sistemului de sănătate din Ucraina, odată cu începerea invaziei Rusiei, și că cel mai greu este să lucrezi sub frica bombardamentelor și a atacurilor cu rachete, potrivit HotNews.

Fostul fotbalist și-a îndemnat fanii să doneze pentru nou-născuții din Ucraina

David Beckham și-a încurajat următorii să distribuie mesajul transmis de șefa Centrului Regional Perinatal din Harkov.

„Astăzi îi cedez conturile mele Irinei, şefa Centrului Regional Perinatal din Harkov, Ucraina, unde ea ajută mamele să dea naştere. Urmăriţi postările pentru a afla mai multe despre munca extraordinară pe care Irina şi angajaţii din sănătate ca ea o depun pentru a salva vieţi în Ucraina. Vă rog să daţi ce puteţi pentru a susţine UNICEF şi oamenii ca Irina prin intermediul linkului de donaţii”, a postat David Beckham pe Instagram.

David Beckham, ambasador UNICEF din 2015, și-a îndemnat fanii să doneze pentru organizația caritabilă dedicată victimelor din Ucraina, astfel încât să ajute nou-născuții să trăiască „în condiții îngrozitoare”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

„Nu îi putem duce în subsol pe bebeluşii care sunt la terapie intensivă”

Irina a arătat pe pagina de Instagram a fostului fotbalist imagini cu subsolul unde se adăpostesc femeile însărcinate și cele devenite proaspete mame. Aceasta a menționat că nou-născuții din secțiunea de terapie intensivă nu pot fi transportați la subsol, pentru că depind de generatoarele de oxigen.

„Din nefericire, nu îi putem duce în subsol pe bebeluşii care sunt la terapie intensivă pentru că ei depind de aparate”, a explicat medicul.

„Probabil că ne riscăm viețile, dar nu ne gândim deloc la asta. Ne iubim munca. Medicii și asistentele de aici ne facem griji, plângem, dar niciunul dintre noi nu va renunța”, le spune Irina urmăritorilor lui David Beckham.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`