Un tânăr a fost găsit împușcat mortal, luni dimineață, în Parcul Copou din Iași

Un tânăr a fost găsit împușcat mortal, luni dimineață, în Parcul Copou din Iași
Foto simbol: Pixabay

Un tânăr a fost găsit împușcat mortal în parcul Copou din municipiul Iași, luni dimineață, iar polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili situația de fapt și au precizat că lângă acesta era o armă, transmite Agerpres.

Iași: Un tânăr a fost găsit împușcat mortal, luni dimineață, în Parcul Copou

„În această dimineaţă, în jurul orei 6,00, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o persoană cu privire la faptul că, în parcul Copou din municipiul Iaşi, a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă. Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi.

Prof.univ.dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi şi coordonator al UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi, a menționat că tânărul, de aproximativ 25 ani, are plagă împuşcată în extremitatea cefalică, confirmând totodată că lângă acesta a fost găsit și un pistol.

„La locul solicitării a fost trimis echipajul TIM. S-a găsit pacient cu leziuni incompatibile cu viaţa, fără indicaţie de resuscitare”, a adăugat Diana Cimpoeşu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`