Andrei Dolineaschi, preşedintele PSD Botoșani, a demisionat în semn de solidaritate cu Liviu Dragnea

Andrei Dolineaschi, preşedintele PSD Botoșani, a demisionat în semn de solidaritate cu Liviu Dragnea
Foto: hartapoliticii.ro

Andrei Dolineaschi, preşedintele PSD Botoșani, a renunţat la conducerea filiale „în semn de solidaritate” cu fostul președinte executiv al partidului Liviu Dragnea, precizând că va continua să-şi îndeplinească atribuţiile de secretar general al PSD, informează România Liberă.

Renunț la conducerea PSD Botoșani pentru că această organizație a avut printre cele mai bune rezultate în toate campaniile electorale conduse de fostul președinte executiv al partidului, domnul Liviu Dragnea. Dacă a fost condamnat că a chemat oamenii la vot în timpul referendumului, cred că e normal să fiu solidar cu dânsul, pentru că și organizația pe care am condus-o a avut o contribuție importantă la acel rezultat„, a menţionat Andrei Dolineaschi.

Andrei Dolineaschi a precizat că demisia de la conducerea PSD Botoșani este un gest simbolic de solidaritate față de domnul Liviu Dragnea și că va  continua să lucreze în cadrul PSD în calitate de secretar general al partidului.

Demisia de la conducerea PSD Botoșani este un gest simbolic de solidaritate față de domnul Liviu Dragnea, alături de care am lucrat foarte multă vreme. Voi continua însă să îmi îndeplinesc atribuțiile care mi-au fost date în partid atunci când am fost desemnat secretar general. Voi rămâne în acestă funcție atât timp cât va dori conducerea partidului„, a mai precizat Dolineaschi.

Senatorul social-democrat Niculae Bădălău a decis, joi, să renunțe și el la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu în semn de solidaritate cu „cei 7,4 milioane de oameni care au votat la Referendum”. Acesta va rămâne secretar general adjunct în cadrul PSD.

Demisia lui Bădălău a fost urmată de cea a președintelui PSD Olt, Paul Stănescu, care a renunțat la toate funcțiile de conducere pe care le deținea în cadrul partidului. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`