Ce modele de pantofi bărbătești eleganți poți purta primăvara aceasta?

Ce modele de pantofi bărbătești eleganți poți purta primăvara aceasta?

Primăvara este aproape și în curând ne vom putea întoarce la ținute mai lejere. Ghetele sau bocancii vor fi din ce în ce mai puțin folosiți, iar locul lor va fi ocupat de pantofi.

În cele ce urmează, vrem să îți prezentăm câteva modele de pantofi eleganti barbati de la Marelbo, din noua colecție. Producătorul român Marelbo, oferă spre vânzare doar încălțăminte din piele naturală, la prețuri excelente, indiferent dacă achiziționezi direct de pe site sau din magazinele pe care le poți găsi în toate marile orașe ale țării.

Pantofii maro reprezintă o alegere excelentă pentru ocaziile în care îți dorești un look atent studiat, dar relaxat. Astfel, îți recomandăm această pereche de Pantofi eleganti barbati 876 a cafe. Așa cum poți observa, au un design simplu, dar atractiv, cu un vârf ușor alungit. Se potrivesc aproape la orice fel de ținută elegantă, atât de zi, cât și de seară. Sunt realizați din piele fină, care le conferă un aspect aparte, iar cusăturile delicate brăzdează pantofii într-un mod discret, dar totodată atractiv. Suntem siguri că vei atrage toate privirile cu acești pantofi confortabili, eleganți și ușor de asortat.

Ce spui de o pereche de pantofi verzi? De cele mai multe ori, când ne gândim la pantofi eleganți, ne vin în minte doar pantofii negri sau cel mult pantofii în nuanțe de maro închis. Însă, eleganța nu este neapărat legată de culoare, mai ales dacă nu este vorba despre un dress code impus. Astfel, îți recomandăm această pereche de Pantofi eleganti barbati 937 a verde. Așa cum poți observa, culoarea este un verde închis, astfel că nu iese în evidență foarte mult, însă sunt suficient de atractivi pentru a completa o ținută îndrăzneață.

Din colecția ta nu ar trebui să lipsească nici perechile de pantofi versatile, care să se potrivească atât la ținute elegante, dar și la cele smart-casual sau smart business. În acest sens, îți recomandăm această pereche de Pantofi eleganti barbati 937m negru. Sunt fabricați din piele netedă și datorită design-ului pot fi purtați atât la pantaloni eleganți, dar și la blugi simpli sau pantaloni casual, din bumbac. Sunt foarte comozi, astfel că îi poți purta întreaga zi fără probleme, datorită tălpii flexibile.

Tot din categoria pantofilor versatili, trebuie să îți prezentăm și această pereche:

Pantofi eleganti barbati 933 a cafe. Așa cum îți spuneam și mai devreme, pantofii în nuanțe de maro trebuie să se regăsească și în garderoba ta, iar un model clasic și versatil este exact ce ai nevoie. Această pereche de pantofi este comodă, are o talpă ușoară și flexibilă și se potrivește cu succes la orice fel de ținută, inclusiv la blugi, dacă îți dorești o ținută smart casual.

Acestea au fost doar câteva dintre noile modele de pantofi eleganți de la Marelbo, pe care le poți comanda direct de pe site sau pe care le poți achiziționa direct din magazine. Sperăm că ți-au plăcut și că le vei integra în colecția ta!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`