Presa poloneză: Volodimir Zelenski a semnat cererea de aderare la UE și urmează să fie transmisă la Bruxelles (FOTO & VIDEO)

Presa poloneză: Volodimir Zelenski a semnat cererea de aderare la UE și urmează să fie transmisă la Bruxelles (FOTO & VIDEO)
Foto: Twitter/ Rada Supremă

Presa poloneză relatează faptul că Volodimir Zelenski a semnat, luni, 28 februarie 2022, cererea de aderare la Uniunea Europeană,, după cum a transmis pe Twitter Parlamentul Ucrainei. Diplomații din Polonia ar fi fost cei care ar fi ajutat Ucraina să realizeze cererea de aderare.

Cererea de aderare a Ucrainei la Uniunea Europeană a fost gata în cursul zilei de luni, după cu informat Polska Agencja Prasowa (PAP), iar președintele Zelenski ar fi semnat-o în urmă cu puțin timp.

Volodimir Zelenski a semnat cererea de aderare la UE

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a semnat cererea Ucrainei de aderarea la Uniunea Europeană, cerere ce ar urma să fie transmisă la Bruxelles.

Diplomații polonezi ar fi contribuit la realizarea documentului

Potrivit informațiilor publicate de Polska Agencja Prasowa (PAP), diplomații polonezi de la Bruxelles ar fi fost implicați în mod direct în realizarea cererii Ucrainei.

Totodată, președintele Zelenski ar urma să participe marți, printr-o în tâlnire video la o sesiune extraordinară a Parlamentului European la Bruxelles. ÎN ultimele zile, Vsevolod Chentsov, ambasadorul Ucrainei, a participat la Consiliului ambasadorilor statelor membre ale UE și s-ar fi întâlnit în mai multe rânduri cu  diplomațiiReprezentanței Permanente a Republicii Polone, scrie G4media.ro.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`