Ion Cristoiu: Lansarea cărții Adrianei Săftoiu a îngropat mediatic cartea președintelui Iohannis. Ca să vezi de unde vine ghinionul, chiar din PNL!

Ion Cristoiu: Lansarea cărții Adrianei Săftoiu a îngropat mediatic cartea președintelui Iohannis. Ca să vezi de unde vine ghinionul, chiar din PNL!

În ultimele zile au avut loc două lansări de carte extrem de importante în viața politică – al doilea volum al președintelui Iohaniis, “Primul pas” și cartea vicepreședintelui PNL Adriana Săftoiu, “Cronică la Cotroceni”.

Jurnalistul Ion Cristoiu, într-un articol pe blogul personal susține că prin lansarea cărții sale, Adriana Săftoiu în aceeași perioadă cu cea a președintelui Iohannis, aceasta l-a îngropat mediatic pe șeful statului.

Sîmbătă, 23 mai 2015, tot la Bookfest, vicepreședinta cu Comunicarea a Partidului Meu, altfel spus, a PNL, Adriana Săftoiu, a lansat cartea Cronică de Cotroceni, capodoperă a privirii politicii la nivel înalt prin prin gaura cheii, cu bale la gură de curiozitate și excitație în vecinătatea masturbării.

Presa de toate culorile și de toate pretențiile- inclusiv cea care-și spun quality- s-a năpustit asupra cărții semnate de Adriana Săftoiu. Cartea Primul pas a lui Klaus Iohannis a fost uitată. Și uitată va rămîne, deoarece în cazul unei cărți care nu e Procesul lui Kafka, interesul public se manifestă doar în primele zile de la apariție. După aia La topit! scrie pe ea. Și astfel Klaus Iohannis a avut Ghinion”, scrie jurnalistul.

Cristoiu mai notează că președintele Iohannis a ales o altfel de implicare în “politica dâmbovițeană”, aceea de a comunica opinii despre personaje, partide și întâmplări politice prin intermediul unei cărți.

Klaus Iohannis a fost îngropat mediatic de un vicepreședinte al PNL, al Partidului Meu, pe care și-l dorește adus la Guvernare. Ca să vezi de unde vine Ghinionul!”, susține jurnalistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`