Secretarul general PNL, despre circul în cazul Atanasiu la Consiliul Național al partidului: Discursul a fost scos din context (VIDEO)

Secretarul general PNL, despre circul în cazul Atanasiu la Consiliul Național al partidului: Discursul a fost scos din context (VIDEO)
Foto: B1 TV

Circ în toată regula la Consiliul Național al PNL cu huiduieli şi ironii. Iar ţinta atacurilor a fost  vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, care a declarat recent,  într-o ședință, că liberalii s-au folosit de cei din PDL pentru a câştiga alegerile prezidenţiale.

Deşi Partidul Național Liberal se cutremură, liderii lui pozează într-o formaţiune unită.

Secretarul general PNL, Marian Petrache a încercat să-l scuze pe Atanasiu şi a afirmat că declaraţiile vicepreşedintelui au fost scoase din context, informează B1 TV.

”Discursul lui Atanasiu a fost scos dintr-un context. Îmi pare rău că nu am apărut pentru că dacă acum e ceva uman ca fiecare membru să poziționeze pentru că mai e cineva care își doreste același lucru, nu mai sunt 2-3 oameni care își doresc să fie candidați, acum sunt 4-5”, a declarat secretarul general PNL în cadrul emisiunii ”Lumini și umbre”, difuzată la B1 TV și moderată de Dan Andronic.

Cu două săptămâni în urmă, într-o şedinţă a liberalilor, Atanasiu a recunoscut că PNL s-a folosit de PDL pentru a câştiga alegerile.

Secretarul general PNL, despre circul în cazul Atanasiu la Consiliul Național al partidului: Discursul a fost scos din context

Urmăriți B1TV.ro și pe
`