Viituri devastatoare în Turcia, după o ploaie torențială

Viituri devastatoare în Turcia, după o ploaie torențială

Puhoaiele coborâte din munţi au luat oameni şi maşini în Turcia, iar o femeie a fost salvată în ultimul moment de la înec, informează B1 TV.

O femeie din Izmir a trăit clipe de coşmar atunci când a fost luată de apele revărsate în urma unei ploi torenţiale.

A turnat din cer preţ de o jumătate de oră în oraşul din Turcia, suficient pentru ca viitura astfel creată să facă prăpăd. Apele au măturat în calea lor oameni, autoturisme sau copaci.

Femeia a fost târâtă de ape 400 de metri, iar mai mulţi localnici s-au aruncat în apele învolburate ca să o salveze pentru a nu fi înghiţită de viitură.

Puhoaiele care au devastat Izmirul s-au prăvălit peste oraş de pe munţii din apropiere. Canalizarea nu a putut face faţă şuvoaielor. Apa a luat pe sus inclusiv scaunele şi mesele de la terase, tomberoane de gunoi şi chiar maşini grele de câteva tone.

Circulaţia a fost întreruptă timp de mai multe ore, pentru că maşinile nu au mai putut înainta din cauza nivelului ridicat al apei.

Oraşul Izmir este afectat frecvent de astfel de inundaţii. Anul trecut, un om a murit după ce a fost luat de ape şi zeci de case au fost inundate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`