Ce planuri are câștigătoarea Bravo, ai stil cu banii de la Kanal D. Ruxi, gata să își facă o afacere

Foto: Instagram / Ruxi si opulenta

Ruxi Opulenta are de gând să intre în afaceri, după ce a câștigat Bravo, ai stil. Vedeta știe deja ce va face cu banii de la Kanal D și este gata să dea lovitura.

O prezentă cunoscută deja pe rețelele sociale, Ruxi Opulenta a câștigat ultimul sezon de Bravo, ai stil! Vedeta s-a bucurat de susținerea juriului și a publicului, iar în prezent este gata să intre și în afaceri. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

View this post on Instagram

A post shared by RUXI 💸 (@rux.si.opulenta)

Ce va face Ruxi cu banii câștigați la Bravo, ai stil!

Vedeta a primit un premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a câștigat ultimul sezon de Bravo, ai stil Celebrities!. Bruneta virală pe TikTok vrea să investească banii primiți și să intre în afaceri, dar nu s-a gândit încă și în ce exact îi va investi. Totuși, bruneta spune că ar vrea să se și distreze de banii aceștia.

View this post on Instagram

A post shared by RUXI 💸 (@rux.si.opulenta)

Mi-e greu să mă hotărăsc acum ce să fac cu premiul. Aș vrea să-i investesc, dar să mă și distrez. Dacă îmi voi deschide un business, cel mai mult mi-aș dori să am propria afacere cu haine. Este cel mai mare vis al meu de când eram mică și sper să se împlinească”, a  declarat ea, pentru Wowbiz.ro. 

Pe ce vrea vedeta de la Kanal D să cheltuiască o parte din bani

Chiar dacă își dorește să investească banii și să își facă planuri eficiente de afaceri, Ruxi spune că și-ar dori să se și distreze de marele premiu.

Mi-ar plăcea să călătoresc în toată lumea! Nu am în minte un loc anume pentru prima destinație, dar nu vreau să fac chestii prea aventuroase. Nimic periculos! Doar să mă relaxez și să stau la Soare!”, a mai povestit ea, pentru sursa citată mai sus.

View this post on Instagram

A post shared by RUXI 💸 (@rux.si.opulenta)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare