Investiţiile în echipamente de ultimă tehnologie: Tipografia Global Print raportează creşteri semnificative ale cifrei de afaceri

Investiţiile în echipamente de ultimă tehnologie: Tipografia Global Print raportează creşteri semnificative ale cifrei de afaceri

Materialele imprimate calitativ reprezintă o mare parte a strategiei dvs. de marketing și dorim să vă ajutăm să creați brandul pe care vi-l doriți.

Tipografia Global Print deține cele mai noi tehnologii pentru producția de POSM Display, standuri carton, cutii carton ondulat personalizate şi ambalaje în general. Global Print are capacitatea de a crea finisaje de imprimare care vă vor impresiona cu adevărat clienții. Tipografia Global Print a investit aproximativ 2 milioane de euro pe care în 2019 și 2020 care le-a adus o creștere de 70%.

“Măsura performanței este dată și de capacitatea de a traversa perioade dificile, de capacitatea de a păstra un mindset axat pe dezvoltare chiar și în condițiile în care industria tipografică traversează una dintre cele mai provocatoare perioade. Creșterea consistentă a cifrei de afaceri, precum si a profitabilității companiei noastre, a fost posibilă datorită investițiilor de cca 2 mil. euro realizate în 2019 și 2020, în retehnologizare și training personal. Utilajele tipografice top rage instalate, precum și soluțiile software de prepress/proiectare, ne-au permis atragerea de noi clienți corporate și bineînțeles diversificare gamei de produse, în special în aria produselor complexe precum ambalajele și standurile din carton ondulat. În aceeași măsură în care realizările sunt importante și planurile de viitor sunt ambițioase, în special cu privire la investițiile și dezvoltarea tipografiei noastre, dar despre acest subiect urmează să discutăm mai detaliat la momentul oportun.” spune Dragoș Bălu, General Manager Global Print.

Soluții calitative pentru print digital în format mare

Există multe motive pentru care imprimarea în large format este o alegere preferată de atât de multe sectoare. De la orientarea către client până la cea bazată pe date, aceste opțiuni de imprimare oferă calitate și versatilitate imbatabile, de fiecare dată.

Tipografia Global Print a achiziționat noi utilaje high end pentru Print Digital Large Format. Acest lucru înseamnă că echipamentele pot acoperi tehnologiile de print în format mare, de la print pe bază de cerneală UV pe materiale rigide, cerneală latex, cerneală ecosolvent sau cerneală pe bază de apă.

Global Print a investit în 2019 şi 2020 aproape 2 milioane de euro în achiziția de echipamente și software noi și ultra-performante pentru a oferi clienților importante eficientizări de costuri şi opțiunea de a alege pentru fiecare proiect materialul potrivit. Echipamentele instalate realizează printuri de înaltă calitate pe marea majoritate a materialelor disponibile pe piața din România.

Pentru finisările post Print în 2019 a fost instalat cel mai nou model de masă de tăiere digitală, produs de către ESKO Kongsberg.

Compania Global Print şi-a mărit cifra de afaceri cu 70% că urmare a investițiilor de 2 mil euro din 2019 şi 2020. Un alt exemplu de investiție este anul 2020, când a fost creat site-ul https://largeformat.globalprint.ro/.

Pe lângă această performanță, Global Print a obținut şi certificarea FOGRA. Astfel, clienții Global Print beneficiază de reproducerea corectă a culorilor PANTONE, aspect atât de important pentru toate corporațiile ce acordă o deosebită importanță respectării culorilor de brand.

Au fost achiziționate şi echipamente certificate FOGRA, s-au realizat importante investiții în echipamente de măsurare avansată a colorimetriei. De asemenea, personalul companiei Global Print a fost instruit în vederea parcurgerii şi respectării tuturor etapelor de verificare şi ajustare a culorilor.

Soluții calitative pentru producție POSM Display şi ambalaje

Compania Global Print a achiziționat în 2019 şi 2020 echipamente și software de ultimă generație astfel încât să poată oferi clienților eficientizarea tuturor etapelor de producție cu impact asupra costurilor. În final sunt obținute prețuri mai competitive față de soluțiile mai vechi.

Global Print utilizează versiunea completă a softului ESKO ARTIOSCAD 3D MODELING SOLUTION, dedicat proiectării de ambalaje și standuri/display, soft care oferă o serie de avantaje și soluții tehnice greu de egalat.

Este prima dată când pe piața din România o companie beneficiază în exclusivitate de full suport din partea celor mai pregătiți specialiști world wide, inclusiv a inginerilor belgieni de la Esko din Gent Belgia, implicați în dezvoltarea softului ArtiosCad 3D.

Imprimante de top achiziționate în 2019 şi 2020

Compania Global Print poate imprima pe orice material rigid sau flexibil cu grosime. Acest lucru se datorează printerului achiziționat de Global Print, true flatbed Fuji Acuity HS Advance.

Pe lângă această imprimantă, Global Print a mai achiziționat şi printerele Fuji Acuity HS Advance, HP Latex 375, Roland Soljet PRO4 XR640, CANON 8400 și CANON 8400 S. Sunt imprimante certificate, dedicate producției perfecte și standardizate.

Apelați la o tipografie dacă vă doriți ca proiectul dvs să fie pe mâini bune. Calitatea o să fie garantată dacă alegeți Global Print. Deținerea de echipamente de ultimă tehnologie face din compania Global Print să fie unul dintre liderii pe piața din România. Aceștia pot gestiona lucrări mari şi mici, realizate eficient, într-un timp de livrare extrem de rapid.

Intrați acum în contact cu profesioniștii de la Global Print:

[email protected]

– 0755.808.909

– Șoseaua Progresului nr. 51, București.

– https://largeformat.globalprint.ro/ şi https://www.tipografia-global-print.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`