Liviu Dragnea îşi va depune luni demisia din funcția de președinte executiv al PSD

Liviu Dragnea îşi va depune luni demisia din funcția de președinte executiv al PSD

Liviu Dragnea îşi va depune luni demisia din funcția de președinte executiv al PSD, însă acesta a anunţat că vrea să ajute în continuare PSD-ul. Liderii organizaţiilor din ţară îi cer să nu îşi dea demisia.

Pe de altă parte, Dragnea a declarat că are mai multe regrete. Unul dintre ele ar fi că i-a murit fratele din cauza procesului in care a fost implicat in Dosarul Referendumului.

„Ce simt? o mare nedreptate. De asemnea, am două regrete uriașe, n-am zis-o din dorința de a nu influența justiția, fratele meu a murit din cauza acestui dosar, familia mea e aproape distrusă, am trecut peste toate astea. Simt o mare nedreptate. Am zis că respect decizia instanțelor, dar nu sunt vinovat, cred cu tărie în nevinovăția mea pentru că știu ce am făcut”, a declarat Liviu Dragnea.

De asemenea, Liviu Dragnea susţine că nu este vinovat şi nici nu înţelege pentru ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumului.

Dragnea şi-a anunţat intenţia de a renunţa la funcția de preşedinte executiv al PSD, după ce a demisionat din Guvern. Liderii organizaţiilor din ţară îi cer să rămână în PSD.

Şi organizaţia de Bihor şi-a anunţat sustinerea pentru Liviu Dragnea şi spune că decizia din dosarul referendumului este un precedent pericolos pentru orice lider politic, lucru susținut şi de PSD Arad.

Klaus Iohannis a anunțat că nu a discutat cu premierul despre o nouă numire la ministerul Dezvoltării în locul lui Dragnea.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`