Vita Crystal, primul producător de suplimente naturale pe bază de bioflavonoide!

Vita Crystal, primul producător de suplimente naturale pe bază de bioflavonoide!

Bioflavonoidele se afla în fruntea imunoterapiei și reprezintă compuși derivați din plante cu proprietăți antioxidante remarcante.

Vita Crystal este primul producător de suplimente naturale bazate pe extracte și pulberi de plante și bioflavonoide. Produsele realizate de peste 25 de ani în centrele de cercetare din Ungaria sunt la momentul actual cele mai apreciate la nivel european atât din punct de vedere al calității și principiilor active, dar și a biodisponibilitatii maxime la nivel celular.

Cu o linie de peste 300 de produse realizate după rețete originale, Vita Crystal și-a propus încă de la început să dezvolte o noua ramura a medicinii care să ofere o sursă naturală de antioxidanți capabili să ofere o protecție eficientă și pe termen lung întregului organism.

Rolul antioxidanților Vita Crystal în susținerea imunității

Studiile efectuate au demonstrat eficiența substanțelor antioxidante și a bioflavonoizilor în protejarea organismului și înlăturarea efectelor negative ale radicalilor liberi. Știm că dintre cele mai cunoscute efecte ale radicalilor liberi se numără îmbătrânirea celulară, dezvoltarea anumitor afecțiuni cronice sau acute grave, dezvoltarea afecțiunilor cardiovasculare, pulmonare, neurocerebrale, destabilizarea metabolismului și slăbirea imunității.

Prin combinarea bioflavonoidelor ca sursa principala de antioxidanți și cu extractele și pulberile de plante, Vita Crystal își propune să ofere o alternativă naturală și eficientă în creșterea calității vieții, îmbunătățirea sănătății și restabilirea echilibrului bio energetic al organismului.


Categorii principale de produse Vita Crystal

Categoria Flavin7 include cele mai complexe produse pe bază de flavonoide cu proprietăți terapeutice multiple. Linia de produse Flavin7 Vita Crystal este realizata prin aplicarea tehnologiei nanometrice de măcinare ceea ce crește biodisponibilitatea la nivel celular. Flavin7 Premium, Flavin7 Specialized, Flavin77, Flavin G77, Flavin7 Quercetin sunt cele mai concentrate siropuri ce ajută la susținerea imunității, reducerea stresului oxidativ, protejarea celulelor și echilibrarea organismului. Pornind de la formula de bază de 7 bioflavonoide, experții au dezvoltat produse mai complete care se aplică și în situații mai grave precum afecțiuni oncologice, cardiovasculare, metabolice. Produsele  Flavin7 se pot administra de catre toți membrii familiei pentru susținerea imunității și protejarea de infecții, viruși, pentru efectul hepatoprotector, cicatrizant și reparator.

O altă categorie de produse unice dezvoltată la institutul de cercetare Vita Crystal este Olimpiq StemXCell – gama de stimulatoare naturale de celule stem care oferă suport organismului în regenerarea celulară naturală a acestuia. Prin acțiunea sinergica a ingredientelor active, produsele Olimpiq SXC cu concentrații de 200 – 250 % pot stimula în mod natural măduva osoasă să producă cu până la 250% mai multe celule stem și să le elibereze în circuitul sanguin pentru o recuperare mai rapida a sănătății întregului organism. Este primul produs de pe piață din România, primul stimulator natural de celule stem care a oferit suport în numeroase afecțiuni, stadii diferite ale acestora și o recuperare mai rapidă a organismului. Tot aici sunt incluse variantele de Olimpiq pentru susținerea imunității – Olimpiq SXC Immuno si pentru reducerea incidențelor afecțiunilor virale – Olimpiq SXC Avirex 250%.

Categoria de Germenii BIO Active Vita Crystal include suplimente naturale pe bază de germeni, recunoscuți pentru principiile active și susținea în recuperarea și ameliorarea diferitelor disfuncții ale organismului. În gama veți găsi astfel produse pentru menținerea sănătății prostatei, rinichilor, plămânilor, articulațiilor, ficatului, stomacului sau gestionarea diabetului – Germeni de Sparanghel, Morcovi, Dovleac, Broccoli, Varză creață, Lucernă și nu numai.

Categoria de Ciuperci terapeutice Vita Crystal include produse ce oferă importante proprietăți nutriționale, principii active și efecte terapeutice deosebite. Cele mai evidente proprietăți deținute de ciupercile terapeutice, conform studiilor, sunt cele antitumorale, hipoglicemiante, hepatoprotectoare, antiinflamatoare și imunostimulatoare. Vom întâlni aici ciuperci terapeutice precum Cordyseps, Agaricus Blazei Murill, Shiitake, Maitake, Ganoderma Lucidum, Ureche lui Iuda, Coama Leului și nu numai. Produsele din gamă se regăsesc sub formă de pulberi, extracte și siropuri. Acestea pot fi consumate atât profilactic cât și terapeutic de întreaga familie.

Alte categorii de produse unice dezvoltate de specialiștii Vita Crystal sunt Produse cu Taurină, Crystal Complex, AHCC. Acestea își propun să ofere un suport mai puternic la nivelul organismului atât în situația afecțiunilor cronice sau acute, dar și în susținerea unei imunități puternice.

 

 Cine poate administra produsele Vita Crystal?

  • persoanele care își doresc menținerea sănătății și bunăstării organismului
  • persoanele care își doresc combinarea medicinei alopate cu cea naturistă pentru o recuperare mai rapidă a sănătății
  • persoanele indiferent de vârstă care își doresc mai multă energie și vitalitate
  • persoanele care își doresc protejarea sănătății și prevenirea afecțiunilor cronice sau acute grave
  • persoanele care își doresc o imunitate crescută, astfel încât să facă față mai ușor alergiilor și virușilor

 Intrați în rândul consumatorilor de produse pe baza de flavonoide Vita Crystal și bucurați-vă de sănătate!

Mai multe detalii pe ePRET.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`