Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul Referendumului: Noi eram convinși 99% că nu se poate da decât achitare

Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul Referendumului: Noi eram convinși 99% că nu se poate da decât achitare
Foto: adevarul.ro

Sentința în cazul dosarului Referendumul, cu precădere în cazul lui Liviu Dragnea, este ”surprinzătoare”, potrivit secretarului general adjunct al PSD, Niculae Bădălău.

„Este surprinzătoare. Noi eram convinși 99% că nu se poate da decât achitare. Pentru mine e total surprinzătoare și e greu să comentezi până nu ai motivarea. Din punct de vedere politic afectează partidul pentru că domnul Dragnea era un om valoros, președinte executiv și cel care se ocupa de organizarea politică a alegerilor”, a declarat Bădălău, citat de stiripesurse.ro.

Deputatul PSD, Marcel Ciolacu, precizează că de fapt, prin această sentință dată de instanță în cazul lui Liviu Dragnea, a fost condamnată singura formațiune politică care a luptat deschis cu fostul șef de stat, Traian Băsescu.

„Astăzi nu Liviu Dragnea a fost condamnat. Astăzi a fost condamnată singura construcție politică care a luptat deschis cu fostul președinte Traian Băsescu, respectiv USL. Dacă privim la modul de a face campanie în democrațiile consacrate și la sentința de astăzi realizăm o discrepanță uriașă și o mare nedreptate făcută astăzi. Foștii colegi din USL în loc să se bucure sau să filosofeze ar trebui să se uite în oglindă și pe urmă să ridice piatra”, a spus deputatul PSD Marcel Ciolacu, potrivit sursei citate.

Liviu Dragnea a fost condamnat vineri de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului. Decizia este luată în primă instanță și nu este definitivă. Liderul PSD are o perioadă de încercare de trei ani. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`