Predoiu, despre scandalul stenogramelor: Avem un proiect mult prea important pentru a ne împiedica de declarațiile lui Atanasiu (VIDEO)

Predoiu, despre scandalul stenogramelor: Avem un proiect mult prea important pentru a ne împiedica de declarațiile lui Atanasiu (VIDEO)

Cătălin Predoiu a declarat, luni, în urma declarațiilor făcute de Teodor Atanasiu că liberalii au fost într-o “mică criză”. 

” Avem un proiect mult prea important pentru a ne impiedica de câteva declarații”, a mai spus premierul din umbră al PNL la finanul unei ședințe de partid.

„A fost o discuție normală, important este ca am ieșit întăriți din această mică criză. Trebuie să elaboram un proiect de guvernare, să ne concentram pe lucrurile seriose. Momentul a fost depășit. Nu e vorba de ceartă, contează proiectul. Nu i-am cerut nicio demisie dlui Atanasiu. Nu s-a pus problema, nu există niciun dubiu că voi fi candidatul PNL. Suntem liberali, dreptul la opinie e garantat”, a dadăugat Cătălin Predoiu.

Întreg scandalul din PNL a apărut după apariția unor stenogarme în care liderii liberali nu s-au sfiit să recunoască că au făcut fuziunea cu democrat liberalii pentru alegeri, iar acum vor să îi elimine pe cei din PDL de la șefia filialelor, dar și să le ia funcțiile de conducere de la centru. (Detalii AICI)

Cătălin Predoiu, despre stenogramele din vechiul PNL

Urmăriți B1TV.ro și pe
`