Rovana Plumb, scrisoare deschisă către Alina Gorghiu: Tăcerea dumneavoastră în cazul Adomniței este una complice. Puneți fapte în locul vorbelor

Rovana Plumb, scrisoare deschisă către Alina Gorghiu: Tăcerea dumneavoastră în cazul Adomniței este una complice. Puneți fapte în locul vorbelor
Foto: facebook.com/rovanaplumb

Președintele consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, îi cere Alinei Gorghiu prin intermediul unei scrisori deschise publicată pe Facebook, să pună capăt tăcerii cu privire la problemele legate de șeful CJ Iași, Cristian Adomniței și să nu mai protejeze corupția politică.

De asemenea, Rovana Plumb îi cere copreședintei PNL, să ia atitudine și „să arătați românilor că aveți coloană vertebrală!”, deoarece această tăcere o face să pară complice.

„Tăcerea dumneavoastră în cazul Adomniței este una complice! Deși el este aflat sub control judiciar, a fost ferit chiar și de cea mai mică mustrare din partea dumneavoastră! Cred că în asemenea condiții este legitim să ne întrebăm dacă nu cumva tratamentul preferențial vine ca urmare a susținerii de care v-ați bucurat din partea dânsului pentru conducerea PNL?

Deşi el este aflat sub control judiciar, a fost ferit chiar şi de cea mai mică mustrare din partea dumneavoastră! Cred că în asemenea condiţii este legitim să ne întrebăm dacă nu cumva tratamentul preferenţial vine ca urmare a susţinerii de care v-aţi bucurat din partea dânsului pentru conducerea PNL?
Dar adevărata ipocrizie în acest caz vine din virulenţa cu care v-aţi repezit să atacaţi PSD pentru cazul primarului Nichita, care nici măcar nu este cercetat în vreun dosar de corupţie şi care, spre deosebire de domnul Adomniţei, s-a autosuspendat din toate funcţiile din partid!„, se afirmă în scrisoarea deaschisă.

Președintele Consiliului Național PSD îi sugerează Alinei Gorghiu să pună în aplicare și faptele, nu doar promisiunile.

Ați vorbit neîncetat despre integritatea politică din România. Ați fluturat câteva cuvinte în spațiul public, dar n-ați făcut nimic! Nicio acțiune concretă! Nu mai clamați principii pe care nu le aveți! Spre deosebire de PSD, care a adoptat deja cele mai ferme criterii de integritate – pe care le respectă după cum bine se vede – dumneavoastră veniți doar cu discursuri mincinoase!

Doamnă Alina Gorghiu, puneți fapte în locul vorbelor, întrucât lista eșecurilor dumneavoastră în lupta anti-corupție din propria ogradă devine neîncăpătoare!”, conchide aceasta.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, a fost reţinut de procurorii DNA Iaşi, joi seară, după aproximativ cinci ore de audieri, în dosarul de corupţie în care au fost reţinute şi Carmen Irimescu şi Teodora Jinga, angajate ca şef serviciu în cadrul CJ Iaşi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`