Cum alegem mobila la comandă ideală?

Cum alegem mobila la comandă ideală?

Adeseori, știm deja ce ne dorim când ne cumpărăm o casă. Știm cum vrem să arate fiecare cameră, cum vor arăta bucătăria, baia, debaralele.

Știm ce materiale și ce echipamente am vrea să folosim. Actuala pandemie a arătat că locuința nu mai este locul de odihnă după muncă sau în weekend. Este spațiu de muncă, spațiu de locuit. În plus, este un spațiu educațional pentru copii. Luând in considerare aceasta funcționalitate crescuta, mobila la comandă este opțiunea ideala pentru oricine vrea să mobileze astăzi o casă. Astfel, bine aleasă, aceasta ne va permite să valorificăm optim fiecare spațiu util al locuinței.

De ce este bine să alegem mobila la comandă?

Mobila la comandă se alege în funcție de bugetul disponibil.

Al doilea criteriu pentru o mobilă la comandă este eficiența. Adică să ofere cât mai multe foloase și să nu ocupe spațiu inutil.

  • Dulapurile pot acoperi nișe existente în pereți.
  • Dacă în casă sunt copii mici, mobila pentru copii trebuie să ocupe cel puțin o cameră. Evident, ideal ar fi ca ea să fie demontată și relocată ușor.
  • Mesele și scaunele trebuie să aibă o anumită mobilitate. Adică să poată fi demontate în funcție de nevoia de spațiu.
  • Canapelele extensibile și multifuncționale sunt ideale.

Adeseori, ne dorim ca mobilă pe care o alegem să fie și elegantă și utilă. Mobila la comanda răspunde ambelor cerințe. Aceasta poate fi ușor armonizată cu parchetul, gresia, faianța și cu instalațiile. Dacă aveți copii, trebuie luat în calcul faptul că jucăriile lor vor ocupa un spațiu din ce în ce mai mare.

Mobila la comanda este concepută 100% pe nevoile tale:

  • Puteți opta pentru mobilier stabil, dar și rabatabil care să permită crearea surplusului de spațiu.
  • La nevoie, masa din sufragerie poate deveni și biroul de lucru sau de teme pentru copii.
  • La bucătărie, blatul care înglobează chiuveta și mașina de spălat, în linie cu aragazul și hota poate fi completat cu dulapuri prinse de perete și cu dulapuri aflate sub blat prevăzute cu sertare.
  • În sufragerie, pot fi amenajate dulapuri, polițe, inclusiv dulapuri suspendate în perete.
  • Pot fi amenajate pe hol cuiere de perete, mici spații de depozitare. Pe balcon, poate fi binevenit un uscător de rufe.

În concluzie, mobila la comanda răspunde oricăror cerințe de design interior, mai ales într-un moment în care spațiul și utilitățile casei au ajuns să fie exploatate la maximum.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București: Circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă
22:03 - O firmă din China scoate la vânzare bilete pentru o expediție în spațiu. Care este prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană
22:02 - România face teste pentru producția proprie de stridii în Marea Neagră. Experimentul este desfășurat cu un specialist din Italia
22:02 - Ludovic Orban: Cine votează cu Simion la prezidențiale, de fapt, votează cu Ciolacu (VIDEO)
21:59 - Ludovic Orban, despre AUR: „Ăla nu este partid, ăla este, practic, o încropeală politică în care nu contează decât un singur om, care este antidemocrație, iar acel om n-are niciun istoric, n-a făcut nimic la viața lui” (VIDEO)
21:48 - Ludovic Orban, după ce liderul PNL i-a cerut lui Lasconi să se retragă: “Ciucă trebuie să țină ciocu’ mic. Și eu îi spun nea Ciucă, retrage-te pentru că te chinui degeaba. Distrugi și mai tare imaginea liberalismului” (VIDEO)
21:36 - Elon Musk pregătește mașini electrice mai ieftine pentru anul viitor
21:34 - Orban: Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, Ciucă, cel mai mare iepure, și iepurele adevărat – Simion (VIDEO)
21:31 - Expunerea la lumină, pe timp de noapte, poate avea efecte grave asupra organismului. Ce boli putem dezvolta din cauza poluării luminoase
21:16 - Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său