Olt: O profesoară le-a trimis elevilor poze nud, din greșeală, pe WhatsApp. Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă

Olt: O profesoară le-a trimis elevilor poze nud, din greșeală, pe WhatsApp. Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă
Foto: Pixabay

O profesoară care predă în patru şcoli din mediul rural din judeţul Olt e vizată de o anchetă disciplinară după ce a publicat din greșeală, pe WhatsApp, câteva fotografii cu ea nud. Femeia are 56 ani şi este cadru didactic titular.

Totul s-a întâmplat înainte de Revelion. Din greșeală, imaginile au ajuns pe „starea“ de WhatsApp.

Dirigintele unei clase de la Şcoala Gimnazială Valea Mare, una dintre unitățile în care predă profesoara, a fost anunțat, acesta a informat directoarea și astfel profesoara a fost avertizată asupra incidentului și problema s-a rezonvat. Numai că în cele una – două ore scurse până atunci fotografiile au ajuns la sute de persoane.

Şeful Inspectoratului Şcolar Olt, reacție în cazul profesoarei care a publicat poze nud

Femeia e vizată acum de o anchetă disciplinară la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt.

„E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună… Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii“, a declarat Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, prof. Victor Iacobescu, citat de Adevărul.

„Cred că este doar subiect de bancuri pentru copii”, a mai afirmat acesta.

Ce spune despre profesoară directoarea școlii din Valea Mare

Profesoara va fi cercetată disciplinar și la nivelul școlii din Valea Mare.

„Ne pare rău. Situaţia este consumată. Ce s-a întâmplat s-a-ntâmplat în vacanţă, este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea şcolii. Este în al doilea an la noi, are ore prin restrângere de activitate de la altă şcoală“, a declarat directoarea şcolii, prof. Cristina Opriţescu.

„Nu ştiu cum au fost puse acolo. Doamna spune că din greşeală. Cu telefonul dumneaei şi cu propriul corp face ce vrea, până la urmă, dar copiii sunt copii, îşi distribuie unul altuia… A fost şi amuzament, probabil şi dramatice pentru unii… E contagios COVID-ul, pozele şi mai contagioase“, a mai spus prof. Opriţescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București: Circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă
22:03 - O firmă din China scoate la vânzare bilete pentru o expediție în spațiu. Care este prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană
22:02 - România face teste pentru producția proprie de stridii în Marea Neagră. Experimentul este desfășurat cu un specialist din Italia
22:02 - Ludovic Orban: Cine votează cu Simion la prezidențiale, de fapt, votează cu Ciolacu (VIDEO)
21:59 - Ludovic Orban, despre AUR: „Ăla nu este partid, ăla este, practic, o încropeală politică în care nu contează decât un singur om, care este antidemocrație, iar acel om n-are niciun istoric, n-a făcut nimic la viața lui” (VIDEO)
21:48 - Ludovic Orban, după ce liderul PNL i-a cerut lui Lasconi să se retragă: “Ciucă trebuie să țină ciocu’ mic. Și eu îi spun nea Ciucă, retrage-te pentru că te chinui degeaba. Distrugi și mai tare imaginea liberalismului” (VIDEO)
21:36 - Elon Musk pregătește mașini electrice mai ieftine pentru anul viitor
21:34 - Orban: Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, Ciucă, cel mai mare iepure, și iepurele adevărat – Simion (VIDEO)
21:31 - Expunerea la lumină, pe timp de noapte, poate avea efecte grave asupra organismului. Ce boli putem dezvolta din cauza poluării luminoase
21:16 - Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său