CTP, despre abuzul lui Gheorghe Nichita: În cazul edilului de Iaşi amuzamentul e chiar periculos

CTP, despre abuzul lui Gheorghe Nichita: În cazul edilului de Iaşi amuzamentul e chiar periculos
Foto: Facebook.com/Cristian Tudor Popescu

Cazul primarului de la Iași, Gheorghe Nichita, e unul de râs, cel puțin pentru membrii PSD-ului care vor, “cu Ponta în frunte, să ne hlizim, să chicotim, să ne dăm coate: primarele la andropauză face urât, he, he, he, îşi aleargă cu Poliţia mult mai tânăra ţiitoare, că altceva nu mai poate să-i facă, hi, hi, hi, umblă s-o prinză cu vreun fante vânjos şi s-o ia la… la ce? – la pumni, hă, hă, hă…”, susține Cristian Tudor Popescu într-un editorial pe Gândul.

Acesta este de părere că acest caz dezvăluie un comporament mai grav, specific „ştabilor care bat spre 60 de ani”.

„Alde Nichita cred cu tărie şi azi, la un sfert de veac după comunism, că un prim-secretar al Partidului e deasupra oricărei legi. Ăsta era şi sensul avansării în sistem: de la un nivel încolo, era permis să-i calci în picioare sau chiar cu maşina pe cei aflaţi sub tine, fără să te împiedici de lege, făcută pentru mocofanii muncii. Miliţienii erau slugile tovarăşului prim, gata oricând să îndeplinească orice ordin. Procurorii, judecătorii din judeţ, nu mişcau în cazurile importante fără binecuvântarea greuceanului PCR
„, scrie jurnalistul

CTP afirmă că în acest caz nu este vorba nici despre amor, nici despre umor ci de o „lipsă de respect a organelor faţă de membrii marcanţi ai nomenclaturii comunisto-securiste.Acestei neobrăzări încearcă majoritatea parlamentară şi guvernul Ponta să-i pună capăt prin toate manevrele anti Justiţie din ultimul timp, menite să „omoare” nervul DNA şi ANI.

Dacă reuşesc, se va vedea cine râde la urmă…”, mai scrie jurnalistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`