Băuturi pe care să le oferi în dar sărbătoriților de la început de an

Băuturi pe care să le oferi în dar sărbătoriților de la început de an

Petrecerea de Revelion este însoțită de zile onomastice, Sfântul Vasile și Sfântul Ion, care merită sărbătorite așa cum se cuvine. De aceea, pe lista de cumpărături pentru Anul Nou, este indicat să se regăsească și un cadou pentru cei care își vor serba în curând ziua de nume. O sticlă cu o băutură rafinată este întotdeauna o alegere inspirată!

Vedeta momentelor festive este, fără doar și poate, șampania. Așa că o astfel de alegere nu are cum să nu fie pe placul celui care o primește în dar. Indiferent de sortimentul ales, șampania trebuie să fie de calitate. Iar dacă sărbătoritul are gusturi alese, îl poți surprinde cu o șampanie celebră, cum sunt Gosset, Moet, Dom Perignon, Armand de Brignac sau Veuve Clicquot, de exemplu.

Opțiuni inspirate pot fi și vinurile cu buchete complexe, fie ele românești sau care provin din podgoriile din Republica Moldova, Ungaria, Italia, Franța, Germania, Portugalia, Spania, Argentina, Australia, Chile, China, Nouă Zeelandă sau SUA, de exemplu.
În funcție de preferințe, dar și de bugetul disponibil, sărbătoriții pot fi răsfătați cu orice altă băutură preferată: de la licori tradiționale și până la whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior sau coniac.

Pentru a economisi timp, dar și bani, licorile alese pot fi achiziționate online. În această perioadă, magazinele online de băuturi alcoolice au o gamă variată de produse la prețuri mici. Printre produsele care pot fi achiziționate cu prețuri bune de sărbători se numără băuturi rafinate de la brand-uri renumite, precum Dictador, Gosset, Masi, June, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

Prețuri bune au și alte băuturi de la mărci cunoscute, cum ar fi Jack Daniels, Ballantines, Jim Beam, Glenfiddich, JB, Jameson, Red Label, Macallan, Cardhu, Chivas Regal, Hennessy, Courvoisier, Remy Martin, Metaxa, Cointreau, Bottega, Vecchia Romagna, Brâncoveanu, Beluga, Absolut Vodka, Grey Goose, dar și Jagermeister, Aperol, cât și Martini, Disaronno, Sheridans, Baileys, Bacardi, Stroh, Havana Club, Mozart sau rom Diplomatico.

În plus, magazinele online de băuturi alcoolice care comercializează în această perioadă băuturi alcoolice 100% originale cu prețuri mici asigură livrarea rapidă a produselor, în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. De asemenea, comenzile care depășesc o anumită valoare beneficiază de transport gratuit. Alegeri inspirate și La mulți ani!

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`