Pitești: Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de material lemnos

Pitești: Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de material lemnos
Foto: supravietuitor.wordpress.com

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, la un depozit de material lemnos pentru construcţii, situat la intrarea în Piteşti, potrivit Mediafax.

La locul incendiului s-au deplasat cinci autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea flăcărilor. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, incendiul a provocat pagube însemnate unității respective, fiind afectată jumătate din clădirea depozitului.

Incendiul a curpins și trei autoturisme din apropiere, precum și materialul lemnos depozitat și vegetația uscată.

„Flăcările au mai mistuit trei autoturisme parcate în depozit, arse în proporţie de 80 – 85 la sută, un Renault 25, o Dacia 1304 şi un BMW, 15 metri cubi de material lemnos, 560 de metri pătraţi din depozit, practic aproximativ jumătate din el, s au degradat şi au ars utilaje de prelucrare a lemnului şi alte materiale combustibile, precum şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de o sută de metri pătraţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, locotenentul Mădălina Epure.

Incendiul a fost stins după o oră, intervenția fiind dificilă din cauza vântului puternic. Poliția și Pompierii au început cercetările pentru a stabili dacă focul a fost pus cu intenție sau a fost o neglijență.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`