Incendiu la un mall din Arad, vineri dimineața. Flăcările au izbucnit de la un scurtcircuit (VIDEO)

Incendiu la un mall din Arad, vineri dimineața. Flăcările au izbucnit de la un scurtcircuit (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața într-un mall din Arad. Flăcările ar fi pornit, din primele informații, de la un scurtcircuit.

Flăcările au fost stinse rapid, datorită instalației cu apă aflată în dotarea centrului comercial. La ora izbucnirii incendiului, în interiorul magazinelor nu se aflau clienți, incidentul având loc înainte de ora deschiderii.

Incendiu într-un mall din Arad

Instalația specială cu apă s-a declanșat automat, în momentul izbucnirii incendiului, iar astfel flăcările au fost stinse cu rapiditate, notează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit, produs într-un magazin de haine aflat în incinta centrului comercial.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În momentul sosirii echipajului de intervenţie, incendiul se manifesta la un panou publicitar prevăzut cu instalaţie electrică, din interiorul magazinului, cu posibilitatea de propagare, interiorul magazinului fiind inundat cu fum.

Datorită instalaţiilor speciale de stingere din interiorul magazinului care au pornit automat şi intervenţiei rapide şi punctuale a echipajelor de intervenţie, incendiul a fost stins în aproximativ 10 minute, fără a se extinde”, au precizat reprezentanții ISU Arad.

Flăcările au izbucnit din cauza unui scurtcircuit

La momentul incidentului, în interiorul centrului comercial se aflau doar angajații de la curățenie. Incendiul s-a produs înainte de momentul deschiderii magazinelor, iar astfel nu s-au înregistrat victime.

Flăcările au fost lichidate în scurt timp, fără a produce alte pagube materiale. Scurtcircuitul s-a produs la luminile unui panou publicitar, ce se afla în magazinul de îmbrăcăminte.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`