Daniel Constantin Horodniceanu, după avizul favorabil primit de la CSM pentru şefia DIICOT: Nu m-am întâlnit niciodată cu Gheorghe Nichita (VIDEO)

Daniel Constantin Horodniceanu, după avizul favorabil primit de la CSM pentru şefia DIICOT: Nu m-am întâlnit niciodată cu Gheorghe Nichita (VIDEO)
Foto: B1 TV

Daniel Constantin Horodniceanu a susținut, luni, de la ora 10, interviul pentru funcţia de procuror şef al DIICOT.

Horodniceanu a fost propus ca şef al DIICOT de ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc.

Daniel Constantin Horodniceanu este şeful Serviciului Teritorial DIICOT Iaşi. El o va înlocui în funcţie pe Alina Bica, implicată în mai multe dosare penale.

La interviul din plenul CSM, Daniel Constantin Horodniceanu a fost întrebat despre apropierea acestuia cu primarul din Iaşi, Gheorghe Nichita.

Întrebările vin chiar după ce Horodniceanu şi-a expus proiectul de management, după care a început să explice cum va ameliora acesta imaginea DIICOT, în urma scandalului cu Alina Bica.

În tot acest timp, fosta şefă antimafia a dat explicaţii în faţa magistraţilor Înaltei Curţi în dosarul ANRP.

În primele 30 de minute de interviu în faţa plenului CSM, Daniel Constantin Horodniceanu a vorbit despre proiectul său de management pe care îl propune Consiliului. Au urmat apoi câteva runde de întrebări.

Daniel Constantin Horodniceanu a primit luni aviz pozitiv din partea CSM pentru șefia DIICOT.

Acesta a declarat, la ieșirea de la interviu, că nu a avut nicio întâlnire cu primarul din Iaşi, Gheorghe Nichita, niciodată și că nu știe de ce i s-a adresat această întrebare în plenul CSM.

De asemenea, acesta a mai spus că interviul a fost unul formal și că speră ca, din funcția de șef al DIICOT-ul, să poată reda încrederea și să creeze o imagine corectă a DIICOT-ului.

Daniel Constantin Horodniceanu a primit aviz favorabil de la CSM pentru şefia DIICOT

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`