Alina Gorghiu critică reacția premierului în ceea ce privește cazul primarului din Iași: Ponta ar trebui să fie solidar cu persoanele terorizate de Gheorghe Nichita

Alina Gorghiu critică reacția premierului în ceea ce privește cazul primarului din Iași: Ponta ar trebui să fie solidar cu persoanele terorizate de Gheorghe Nichita
Foto: facebook.com/alinagorghiu2014

Reacţia premierului Victor Ponta în ceea ce privește cazul primarului din Iași a fost criticată de Opoziţie.

Răspunsul lui Victor Ponta depăşeşte orice cinism„, este de părere şefa PNL, Alina Gorghiu.

Preşedintele PSD susţine că, la fel ca în cazul oricărui alt membru, dacă va fi arestat, Nichita îşi va pierde funcţia de vicepreşedinte al partidului. Deocamdată, instanţa a decis măsura cercetării sub control judiciar dar DNA a făcut recurs.

Persoanele urmărite și terorizate de primarul Iașului, din bani publici cu ajutorul poliției locale, sunt cetățeni ai României, cu care șeful Executivului ar trebui să fie solidar„, a mai scris Gorghiu pe Facebook.

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Nichita voia să ştie ce face iubita tot timpul. Ca să fie permanent la curent cu cine se întâlneşte aceasta, primarul din Iaşi le-a cerut mai multor poliţişti locali să o spioneze. Filajul amoros a avut loc la Iași, Cluj, dar și la Suceava, şi a fost decontat din banii primăriei.

Între timp, în dosarul edilului au apărut date noi. Se vorbeşte despre un asasin care ar fi urmat să fie plătit să acţioneze la comanda primarului. Bărbatul, venit din Anglia, ar fi fost supravegheat mai întâi de oamenii lui Nichita pentru a vedea dacă acesta e dispus să execute ordinele până la capăt. (Detalii aici)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`