Claudiu Tîrziu, co-președintele AUR, cu portavocea în mijlocul protestatarilor: Este o diversiune a autorităților

Claudiu Tîrziu, co-președintele AUR, cu portavocea în mijlocul protestatarilor: Este o diversiune a autorităților
George Simion și Claudiu Târziu, 2021

Acum 2 săptămâni, co-președintele AUR, Claudiu Tîrziu, anunța că partidul AUR va organiza un protest anti-COVID în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Membrii și simpatizanții AUR protestează, marți, la Palatul Parlamentului, împotriva adoptării certificatului Covid, potrivit G4media.ro. La protest s-ar fi adunat în jur de 1.000 de oameni.

UPDATE: Câteva sute de protestatari au intrat în curtea Palatului Parlamentului și s-au apropiat de clădire. Jandarmii au format un cordon în fața intrărilor în Parlament. Mulți parlamentari nu pot intra în clădire.

Co-președintele AUR, Claudiu Tîrziu, s-a prezentat în rândul protestatarilor având o portavoce scandând împotriva certificatul verde anti-COVID. Acesta a ieșit în fața protestatarilor spunând că cei nemulțumiți au fost lăsați de jandarmi să pătrundă în parlament, ca mai apoi să fie reprimați în mod violent de către jandarmi.

”Este o diversiune a autorităților. Au fost lăsați să intre în curtea Senatului, ca apoi jandarmii să reprime protestul. Nu i-a adus domnul Simion la ușa Parlamentului, el i-a chemat să protesteze în stradă, ceea ce este altceva.”, a spus Claudiu Târziu.

De asemenea, Claudiu Târziu a transmis și pe Facebook că violențele ce s-au iscat nu sunt acceptate de către reprezentații partidului.

„Forțarea intrării în Parlament este o diversiune a unor provocatori care vor să compromită un protest pașnic.
Condamn violența sub orice formă!”, a scris Târziu pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`