Premierul Victor Ponta: La PNL e un vid de putere și de înțelepciune. De teama DNA-ului s-a creat un blocaj la nivelul instituțiilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta: La PNL e un vid de putere și de înțelepciune. De teama DNA-ului s-a creat un blocaj la nivelul instituțiilor (VIDEO)
Foto: facebook.com/victor.ponta

Victor Ponta aruncă săgeţi la adresa opoziţiei. Premierul susţine că PNL are vid de putere şi de înţelepciune şi acest lucru din cauza marilor proiecte de infrastructură.

Cel mai discutat subiect care a rămas tot pe hârtie este cel al autostrăzii Braşov-Comarnic. O autostradă de care, spune Victor Ponta, se feresc chiar şi cei responsabili din pricina anchetelor DNA.

Deşi îşi dă nota 8 pentru Guvernare, premierul Victor Ponta recunoaşte că  cea mai mare problemă a cabinetului său rămân proiectele de autostrăzi.

Dacă și în 2015 rămânem la o gândire populistă vor spune Ponta vrea…și noi am zis asta. E genul de proiect pe care poți să-l faci. Am vorbic și cu președintele Iohannis și nu a criticat. Am încercat să vorbesc cu PNL să le spun că e un vid de putere și de înțelepciune”, sunt  săgeţile aruncate de premier spre Opoziţie.

Premierul a mai spus că la nivelul instituțiilor este un blocaj, de teama DNA-ului.

Dacă mă duc acum la Ministrul Transporturilor și le spun semnați proiectul pentru autostrada Comarnic – Brașov că e bun, a doua zi ne ia DNA. Este un blocaj instituțional. E politico-instituțional”, a explicat premierul, într-un interviu acordat lui Dan Andronic, la Lumini și Umbre.

Victor Ponta: La PNL e un vid de putere și de înțelepciune

Urmăriți B1TV.ro și pe
`