Mesaje de „Sărbători fericite!” pentru Crăciun 2021. Cele mai frumoase urări pentru prieteni, familie și persoana iubită

Mesaje de Sărbători fericite! pentru Crăciun 2021. Cele mai frumoase urări pentru prieteni, familie și persoana iubită
Foto: Pixabay.com

Mesajele de „Sărbători fericite!” sunt așteptate de toată lume în ajunul Crăciunului și în ziua de sărbătoare din data de 25 decembrie. În 2021 pregătește-ți din timp urările pentru prieteni, familie și persoana iubită și fii primul care le aduce zâmbetul pe buze.

Dacă nu ai apucat să cumperi deja un cadou frumos pentru cei dragi sau nu ajungi acasă de Sărbători, nu uita să le trimiți un mesaj frumos cu urări transmise din suflet. Descoperiți și prognoza meteo de Crăciun și Revelion.

Mesaje de Crăciun 2021 pentru prieteni

Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada!

Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!

Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să va fie şi mai bine. Să va fie casa, casa Cu bucate noi pe masă Moş Crăciun cu sacul plin, Drumu-n viaţa cât mai lin.

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie,sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. La mulți ani!

Mesaje și urări de Crăciun 2021 pentru membrii familiei

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, liniște lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Crăciun fericit!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumina și căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi că pe un dar neprețuit.

Moș Crăciun bate la ușa, scoate mâna din mănușă și va da din palmă lui darurile cerului, lângă brad și lângă foc să va umple de noroc!

Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să va fie și mai bine. Să va fie casă, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viață cât mai lin.

Fie ca acest Crăciun să încheie anul în veselie și prosperitate, că să ai un star excelent în anul care vine! Crăciun fericit și La mulți ani!

E timpul să închizi ochii și să-ți aminteșți de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ti amintești cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moș Crăciun.

Mesaje de „Sărbători fericite!” pentru persoana iubită

E momentul urărilor de bine, de sănătate, dragoste și pace. Astea îți doresc eu ție, drag prieten. Fie că această zi de Crăciun să fie cu adevărat specială pentru ține! Crăciun fericit!

Această e o noapte specială, în care poți întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăiește miracolul nopții de Crăciun!

Iubirea divină coboară printre noi, că o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria Nașterii Mântuitorului.

Seara plină de lumină, Sufletul iesle să-ți devina Ca sa se nască-n el Iisus Cu Binecuvântări de sus, căci vine blând si plin de har Sa nu ii închidem ușa iar Crăciun Fericit!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`