Camera Deputaţilor a luat act de demisiile deputaţilor Vasile Mocanu şi Mihai Stănişoară

Camera Deputaţilor a luat act de demisiile deputaţilor Vasile Mocanu şi Mihai Stănişoară

Camera Deputaţilor a luat act, miercuri, de demisiile din funcţia de deputat ale lui Vasile Mocanu şi Mihai Stănişoară, scrie Mediafax.

Posturile vacante urmează să fie votate la ședința de vot final.

Deputatul PSD Vasile Mocanu şi-a depus, pentru a doua oară, demisia din Parlament cu data de 20 aprilie.

Pe 1 martie, deputatul PSD și-a depus pentru prima dată demisa, pe motiv de boală, dar atunci Biroul Permanent a decis să o amâne, pentru ca liderul grupului PSD Marian Neacşu să discute cu acesta, să vadă dacă nu se răzgândeşte.

Deputatul PLR Mihai Stănişoară a demisionat miercuri din funcţia de deputat, anunţând că ”după o îndelungată deliberare şi autoanaliză”, a decis ca, cel puţin pentru o perioadă, ca „drumul” pe care îl va urma „să nu mai includă politica”.

”După o îndelungată deliberare şi autoanaliză, am hotărât ca drumul pe care îl voi urma de acum înainte să nu mai includă, cel puţin pentru o perioadă, politica de partid sau cea parlamentară. Sunt convins că experienţa şi profesionalismul meu vor putea fi puse şi de acum înainte în slujba unor proiecte importante, care să vizeze dezvoltarea socio-economică a României, în context intern şi internaţional”, precizează Stănişoară. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`